Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona Activa presenta un nou programa per a 3.700 persones en atur o ERTO
  • CA

Barcelona Activa ha llançat el programa Fem Feina, Fem Futur amb l’objectiu d’arribar a 3.700 persones en situació d’atur o ERTO –de les quals 1.200 joves- per acompanyar-les cap al mercat de treball o el retorn a la formació. El projecte té una partida pressupostària d’1,35 milions d’euros dels fons del Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica (CECORE), engegat per mitigar l’impacte de la covid-19 i les conseqüències en l’economia de la ciutadania. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, el programa Fem Feina, Fem Futur consta d’un servei d’informació telemàtic i d’orientació professional per assolir la inserció laboral, que s’adapta a les necessitats de la persona i les seves competències en matèria de recerca de feina.

Els joves rebran acompanyament durant el seu itinerari d’inserció així com informació dels recursos que disposa la ciutat per formar-se, actualitzar les eines de recerca de feina i rebre l’assessorament professional i la informació que necessiti. Fem Feina, Fem Futur té dos elements innovadors, un és la seva implementació territorial ja que el programa comptarà amb una persona tècnica orientadora a cada districte de la ciutat. I l’altre, és l’atenció psicològica a les persones participants en el programa, que els donarà eines de suport i seguiment per la gestió emocional i assoliment del seu projecte professional.

Barcelona Activa també ha habilitat els telèfons destinats a atendre aquest programa: El 608 57 32 63, en el cas de la ciutadania en general, i el 603 57 32 63, per a joves. Aquest programa i la resta d’activitats de Barcelona Activa continuen funcionant durant el mes d’agost, tant a nivell virtual com presencial. Els serveis de l’agència municipal de promoció econòmica es poden consultar a través del web www.barcelonactiva.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa