Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona Activa amplia en 368 places el seu programa d’ocupació juvenil
  • CA

Barcelona Activa sumarà 368 places al programa d’ocupació juvenil Projectes Singulars de l’any que ve després que el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) hagi aprovat la mesura i hagi aportat 1,6 milions d’euros al projecte. La convocatòria de 2019 es dividirà en quatre projectes que facilitaran la inserció laboral de joves d’entre 16 i 20 anys, segons informa Europa Press. Fins ara els programes de Barcelona Activa i SOC han assolit ràtios d’inserció superiors al 65%.

Un dels projectes, Garantia d’Èxit BCN, acollirà 180 joves que s’introduiran al món laboral mitjançant els sectors industrial, del comerç, hoteleria o construcció. Aquest programa es farà en col·laboració amb gremis o sectors com Fundació Laboral de la Construcció, l’Escola Superior d’Hoteleria de Barcelona o l’Escola Gremial d’Instal·ladors d’Electricitat i Fontaneria de Barcelona.

Més de 51 joves entraran al projecte anomenat Oportunitats als Mercats i el Comerç de Proximitat i faran recorreguts laborals als sectors alimentaris i de tractament de productes. El tercer projecte està destinat als joves amb estudis superiors i s’anomena Acceleradora laboral. El programa està destinat a 120 joves que es vincularan als sectors de logística, mobilitat elèctrica, anàlisi de dades, pilotatge de drons, entre altres. 

Finalment, 17 joves entraran al projecte Joves IT Academy per desenvolupar pàgines web amb la col·laboració de Mobile World Capital i BCN Digital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa