Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Banquers a 300.000 euros anuals: els millors salaris de Barcelona
  • CA

El sector bancari és el que té els salaris més elevats a Barcelona i, fins i tot entre els alts càrrecs, contrasta poderosament amb els que hi ha en el sector turístic: dels 300.000 euros bruts anuals que poden assolir els directors generals en la banca, als 80.000 euros que es troben com a màxim en l’hostaleria. 

Són dades de la II Guia Spring Professional del Mercat Laboral. El mateix informe reflecteix que en les grans empreses ubicades a la capital catalana, els socis de consultores de finances o despatxos d’advocats, els directors d’informació i els directors comercials, tant del sector bancari com de l’assegurador, poden cobrar entre 200.000 i 250.000 euros.

En canvi, en el sector turístic, tot i donar feina al 10% de la població activa a l’estat espanyol i suposar el 8% del Producte Interior Brut (PIB), remunera els càrrecs més alts a Barcelona amb salaris que estan, com a màxim, entre els 60.000 euros i els 80.000 euros.

“Barcelona es troba en una situació privilegiada a l’hora d’atraure talent”, assegura Alexandra Andrade, directora de Spring Professional, la firma del grup Adecco especialitzada en consultoria de selecció per càrrecs directius i intermedis. “El clima, la proximitat a Europa i la multiculturalitat fan que moltes empreses escullin la capital catalana per desenvolupar els seus negocis”, afegeix.

Més notícies
La recuperació econòmica no ha arribat encara als salaris barcelonins
Notícia: La recuperació econòmica no ha arribat encara als salaris barcelonins
Comparteix
La Cambra de Comerç i l’AMB alerten que els salaris reals de 2016 encara eren un 5% inferiors als de 2010

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa