Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aurora Catà substitueix Pau Guardans al capdavant del lobby Barcelona Global
  • CA

L’Assemblea General de Barcelona Global ha aprovat aquest dimecres la candidatura d’Aurora Catà com pròxima presidenta de l’entitat per un període de dos anys, proposta formulada pel president sortint, Pau Guardans, i la seva comissió executiva. Catà era fins ara vicepresidenta de Barcelona Global i en l’actualitat és sòcia de Seeliger i Conde, una de les empreses impulsores de l’associació, a més de consellera d’empreses de l’àmbit financer i dels mitjans de comunicació.

També s’ha aprovat una nova comissió executiva, formada per 17 professionals referents en els àmbits de la ciència i la investigació, la cultura, l’educació, el turisme i l’urbanisme, el sector financer, les persones i el talent, la tecnologia, la funció social i la innovació i l’emprenedoria. Catà ha assenyalat que és un repte il·lusionant i una gran responsabilitat poder treballar per a Barcelona així com un privilegi “poder fer-ho des de la presidència d’una institució com Barcelona Global”.

Recuperar l’activitat

Ha sostingut que convé aprofitar l’oportunitat per recuperar com més aviat l’activitat econòmica per poder minimitzar l’impacte que tindrà en les persones, a través del turisme, els serveis i l’educació, entre d’altres. Catà ha explicat que en els pròxims mesos Barcelona Global posarà en marxa Barcelona & Partners, un programa publicoprivat que s’encarregarà d’identificar, captar i implantar activitat econòmica per a la Gran Barcelona.

A l’assemblea, que ha tingut lloc al Poble Espanyol de Barcelona, ​​han assistit el regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, ​​David Escudé; el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat, Lluís Juncà, i els exalcaldes de Barcelona Narcís Serra, Jordi Hereu i Xavier Trias. També han assistit el president del Cercle d’Economia, Javier Faus; la vicepresidenta de Foment del Treball Virginia Guinda; el president de CaixaBank, Jordi Gual; el president de Saba, Salvador Alemany; el president de Banc Sabadell, Josep Oliu; així com Juan José Brugera (Colonial), José Creuheras (Grup Planeta) i Pere Navarro (CZFB), entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa