Aquaservice, primera empresa del sector de l’aigua embotellada certificada per Aenor davant la Covid

El certificat és un aval extern sobre la idoneïtat i efectivitat de les mesures aplicades per la companyia en relació al coronavirus

L’empresa valenciana Aquaservice s’ha convertit en la primera del sector d’aigua embotellada a l’estat a aconseguir el certificat Aenor enfront del Covid-19 VID-19, un segell que s’aplica tant als centres de producció de les seves deus com a les seves delegacions i als seus protocols de seguretat en el repartiment a domicili per a llars i per a empreses.

Segons ha informat la companyia, el certificat d’Aenor és un aval extern sobre la idoneïtat i efectivitat de les mesures aplicades per la companyia enfront del coronavirus. Al mateix temps, el segell certifica que aquestes iniciatives compleixen amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat, l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el treball i altres guies sectorials que garanteixen la producció i distribució d’aigua embotellada de manera segura.

Per al CEO i cofundador d’Aquaservice, Alberto Gutiérrez, aquesta certificació demostra la voluntat de crear “no només un lloc de treball protegit” per al personal sinó també el compromís amb més de 350.000 clients “als qui podem garantir-los un producte i un repartiment segurs”.

“La consecució d’aquest certificat d’AENOR és fruit de la nostra responsabilitat amb la societat per a frenar, entre tots, la propagació del coronavirus”, ha mantingut Gutiérrez, que ha assenyalat que abans de l’arribada a Espanya del virus, Aquaservice va començar a prendre mesures preventives de manera que aquest pla de contingència i els protocols establerts “són els que ens han permès ser els primers del sector de l’aigua embotellada a obtenir aquesta certificació”.

L’avaluació que ha realitzat Aenor suposa un abordatge complet de la gestió d’Aquaservice davant de la Covid-19 tant en els protocols establerts i aplicats com en la formació i informació de tot el seu personal, en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, així com la gestió dels residus i mesures organitzatives per a minimitzar riscos i preservar la continuïtat del negoci.

Aquesta certificació se suma al compromís de l’entitat amb la qualitat auditada de tots els seus processos i productes ja que compta amb els certificats de Gestió de Qualitat ISO 9001 així com el certificat de Gestió Mediambiental ISO 14001 que supervisa, entre altres aspectes, la generació mínima de residus i CO₂ per a cuidar de la Naturalesa.

Així mateix, l’empresa amb seu a Paterna té l’ISO 22000 i la certificació IFS Food que expedeix la Global Food Safety Initiative que garanteix la seguretat i qualitat alimentària dels seus productes.

Nou comentari