Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquaservice, cas d’èxit en l’esdeveniment ‘Impulsant la Mobilitat Sostenible des de les empreses’
  • CA

Aquaservice, empresa líder en distribució d’aigua mineral natural i beguda refrescant amb dispensador per a llars i empreses, ha estat escollida com a cas d’èxit en la cinquena edició de l’esdeveniment anual ‘Impulsant la Mobilitat Sostenible des de les empreses’, que es va celebrar aquest dijous amb la participació de companyies com Acciona, Repsol, Coca-Cola, El Corte Inglés, Bridgestone, Atresmedia o Allianz, entre d’altres.

L’organització va triar la companyia amb seu a Paterna (València) per la seva aposta per l’economia circular, que implica un sistema logístic sostenible. Tal com va explicar Alberto Gutiérrez, CEO d’Aquaservice, “la mobilitat sostenible és clau per donar servei als nostres 400.000 clients”. “Disposem de la major flota de vehicles híbrids d’Espanya. Utilitzem una xarxa de deus de proximitat i més de 50 centres de distribució i així reduïm la distància que han de recórrer els nostres vehicles. A més, combinem totes aquestes mesures amb el ‘big data’ per a treure el màxim partit a la nostra xarxa “, explica.

Així mateix, el CEO d’Aquaservice assegura que el seu objectiu final “no és només ser una empresa de mobilitat sostenible, sinó reduir la petjada de carboni fins a arribar a ser carbon neutral“, a través també de l’ús d’energia neta i per mitjà de la revalorització dels residus, “perquè ser sostenibles és la millor manera de poder tenir un impacte positiu en el planeta i en la societat; com a empresa estem centrats en les persones, la nostra gent, els nostres clients i el conjunt de la societat”, afegir.

En aquesta jornada, celebrada en vigílies del Dia Mundial de l’Energia que se celebra aquest diumenge, han participat més de 30 prestigiosos ponents que van abordar temes d’actualitat i tendències de el sector. La inauguració ha anat a càrrec de María José Rallo, secretària general de Transport de el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; Susana Gómez, sotsdirectora adjunta de vehicles de la DGT; Joan Groizard, director de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDEA); i Lola Ortiz, directora general de Planificació i Infraestructures de Mobilitat de l’Ajuntament de Madrid.

Després de la presentació dels Premis Nacionals de Mobilitat, s’ha tractat el paper de la mobilitat en la reconstrucció verd, l’enlairament definitiu de la mobilitat elèctrica, la tecnologia i innovació com a aliats indispensables i les solucions més enllà de la mobilitat elèctrica. També s’han tractat ‘les tendències en mobilitat corporativa després de 2020’, ‘les claus per a un e-commerce sostenible’, ‘solucions per a una distribució sostenible’, ‘la mobilitat en l’estratègia de sostenibilitat’, ‘la mobilitat amb visió 360’ , i ‘els serveis essencials més enllà de la Covid-19’. Aquesta trobada, organitzada per Empreses per la Mobilitat Sostenible, ha reunit un any més a les principals entitats de el sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa