El projecte d’ampliació de l’aeroport preveu finalment la invasió de la Ricarda

L'alcalde Lluís Mijoler acusa el Govern de "mentir" i confia que la CE aturarà l'expansió de la tercera pista

El projecte per ampliar l’aeroport del Prat que debatrà el Consell de Ministres abans que acabi el mes finalment preveu envair l’espai natural de la Ricarda.

Segons el Document d’Ordenació i Regulació Aeroportuària (DORA) 2022-2026, al qual ha tingut accés l’ACN, la intenció d’Aena és ampliar el camp de vol de l’aeroport cap a la zona est “afectant zones de la Xarxa Natura 2000” i assenyala que caldrà establir les compensacions corresponents.

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, ha assegurat que el DORA evidencia que la Generalitat “ha mentit” quan ha dit que no es malmetria la Ricarda amb l’ampliació de l’aeroport i ha augurat que la Comissió Europea no avalarà la construcció sobre un espai natural.

Fonts d’AENA han assegurat que els detalls del document es coneixien “abastament” per part del Govern i, de fet, estan recollits en l’acord entre l’Estat i la Generalitat per a l’ampliació de l’aeroport.

Comentaris

  Amb els comuns no podem 03/09/2021 3:00 pm
  Per obra i gràcia dels comuns, socios del gobierno de españa
  ciutadà 03/09/2021 3:16 pm
  I doncs, què us pensaveu?.. Sr. alcalde del Prat del Llobregat: si no sabeu dir mentides, si no sou un pocavergonya de cap a peus, no hi teniu res a fer en ppolítica.
   Catalino 03/09/2021 4:54 pm
   L'alcalde del Prat hauria d'aprendre a mentir, li recomano un màster amb Puigdemont, Torra i la Borràs, són experts en mentir a tot hora.
  JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU 03/09/2021 7:06 pm
  LA RICARDA ES UNA PROPIETAT PRIVADA , i per el be de TOTS I DEL FUTUR DE CATALUNYA Cal SIGUI INVADIDA OCUPADA per el AEROPORT DEL PRAT .. Tambe ASFALTEN OCUPEN EL MONTSENY LO ASFALTAN TOT y esto lo permite la Generalitat ES RESERBA NATURAL DEL PLANETA ..EL AEROPORT DEL PRAT ESTE QUE AMPLIAR Per millorar la Economia de Catalunya i de España ..
  Carles 03/09/2021 9:02 pm
  Amb el canvi climàtic, d'aquí 20 o 30 anys el Prat serà un aeroport perfecte pels hidravions.

Nou comentari