Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’alemanya Delivery Hero compra Glovo i ostenta el 80% de les accions
  • CA

A menys d’una hora per començar el 2022. Així s’ha anunciat que Delivery Hero, una empresa de repartiment a domicili amb seu a Alemanya, farà seu el control de Glovo, en adquirir un 39,4% d’accions que, sumades al 44% que ja posseïa, suposarà un total del 83,4%. “Delivery Hero i Glovo es complementen entre elles amb la seva profunda experiència en el repartiment a domicili i la seva implantació geogràfica”, ha informat l’empresa. A través de les xarxes socials, el cofundador i CEO d’aquesta companyia, Niklas Östberg, ha fet públic l’acord amb l’app del barceloní Oscar Pierre.

“L’equip de Delivery Hero ha admirat i ha donat suport a Glovo durant molts anys. Han sigut pioners en la indústria […]. El seu enfocament de producte i la seva execució els ha permès liderar el mercat en 16 de 25 països“, ha explicat Östberg, a través d’un comunicat. A les xarxes socials també ha fet públic l’anunci.

Amb aquesta unió, les dues empreses tindran presència a més de mig centenar de països i oferiran servei a més de 2,2 bilions de persones. De totes maneres, Glovo continuarà treballant amb la seva mateixa plataforma de servei a domicili, la seva marca i el seu mateix equip directiu.

“Hem canviat com milions d’usuaris adquireixen els seus productes locals i gestionen el seu temps en una ciutat”, ha assegurat Oscar Pierre, de 29 anys. “Estem creant noves oportunitats digitals per als mercats locals”, ha afegit. “Estic content d’haver trobat una companyia que encaixa amb la nostra ambició, cultura i que seguirà donant suport a aquesta aventura que hem embarcat”, ha sentenciat. La transacció es tancarà entre abril i juny d’aquest any, ha informat Delivery Hero.

La llei, sense complir

Tot i l’existència de la Llei Rider, que deixa ben clar que la relació entre un rider, com es coneix aquests treballadors que reparteixen menjar a domicili a través d’una aplicació com la de Glovo, i l’empresa és d’assalariat. Malgrat això, Glovo esquiva la llei, en tenir la immensa majoria dels treballadors que operen a través d’aquesta plataforma com a autònoms.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a gener 01, 2022 | 20:20
    Pere gener 01, 2022 | 20:20
    No es diu 'fer-se amb', és una castellanada. Feu el favor de revisar el q escriviu, q us hi guanyeu la vida!
    • Icona del comentari de: Edgar Sapiña Manchado a gener 01, 2022 | 20:39
      Edgar Sapiña Manchado gener 01, 2022 | 20:39
      Gràcies i disculpa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa