Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així és el pis de luxe que es ven a l’edifici modernista Casa Oller de Barcelona 
  • CA

Està situat en el número 658 de la Gran Vía de les Corts Catalanes. És un edifici de super luxe d’onze habitatges dins d’una finca modernista, la Casa Oller, obra de l’arquitecte Pau Salvat i Espasa. Doncs bé, s’ha posat a la venda un dels pisos, a un preu d’1,6 milions d’euros.

Un pis de finals del XIX

Un tresor a l’abast de molt pocs. El pis, com detalla Idealista, va ser construït a finals del segle XIX i amb una intervenció posterior de 1900, i destaca per la seva “riquíssima ornamentació, amb virtuosos motius vegetals en forja, vidrieras colorades, fusta tallada, esgrafiats i abundant ceràmica decorada”. L’any 2019, el fons Invesco va comprar l’edifici per rehabilitar-lo i el van convertir en aquesta finca amb pisos de luxe.

I com va ser la reforma? Es va decidir mantenir els sostres originals amb els seus gravats florals restaurats d’estil modernista, únics en la seva classe, i els terres originals de mosaic hidràulic de l’antiga empresa Nolla. També disposen de balcons amb blau decoratiu.

A més, comprar aquest pis de luxe inclou poder accedir a uns serveis comunitaris potents. L’edifici ofereix un gimnàs, sauna, spa, traster i una piscina a l’aire lliure amb solàrium a la planta superior.

Sigui com sigui, no és l’únic pis de super luxe que algú pot adquirir a la ciutat si disposa dels diners. En aquest cas, molts més diners… Un dúplex de 650 metres quadrats s’ha convertit en el pis més car de la història de Barcelona. Amb un preu de sortida de 40 milions d’euros, aquest habitatge ubicat al número 111 del passeig de Gràcia, just damunt de la Casa Seat, forma part del complex residencial de luxe de Mandarin Oriental. És el més car dels 34 habitatges que completen el complex residencial del conegut hotel barceloní, que no baixen dels 2,5 milions d’euros i dels quals ja s’han venut gairebé la meitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa