Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’aeroport recupera gairebé totes les destinacions intercontinentals
  • CA

L’aeroport del Prat recuperarà aquest estiu gairebé totes les destinacions intercontinentals. Així ho ha confirmat aquest divendres la Cambra de Comerç de Barcelona, que ha precisat que s’operaran 46 de les 47 connexions internacionals que hi havia abans de la pandèmia. Malgrat aquesta recuperació, les freqüències encara continuen un 8% per sota en comparació amb l’any 2019.

Les principals destinacions per a aquesta temporada d’estiu des de l’aeròdrom barceloní seran els Estats Units, el Marroc, els Emirats Àrabs Units i el Canadà. Per a aquest període estival, però, destaquen les connexions asiàtiques amb els tres vols setmanals a Pequín i els set amb Seül. En aquest sentit, el Grup de Promoció Aeroportuària veu primordial recuperar la connectivitat amb Hong Kong, Lima i Xangai.

Pel que fa als Estats Units, el nombre de places és de 587.994 per a la temporada d’estiu, un 19% menys que ara fa quatre anys, però es recuperen les destinacions estacionals com Philadelphia, Montreal, Toronto, Calgary i Washington. En el cas del Canadà, les places augmenten un 20% (186.368) i a l’Amèrica Llatina en un 4%, fins a les 255.418. Quant al nombre de companyies que operen al Prat, se n’han recuperat 84 de les 103 que hi havia a l’estiu del 2019 amb Vueling com a gran dominador del mercat, ja que concentra el 66% dels vols domèstic i el 38% dels europeus.

Nova connexió sense escales

Per altra banda, United Airlines ha estrenat aquest divendres la connexió diària i sense escales entre Barcelona i Chicago. El primer vol ha aterrat aquest migdia a Barcelona procedent de la ciutat nord-americana. Entre avui i finals de setembre, l’aerolínia operarà un trajecte diari entre Chicago O’Hare i el Prat, amb sortida a les 21.25 h i arribada a Barcelona a les 12.50 h de l’endemà i, en sentit invers, amb sortida a les 14.50 hores des de l’aeroport Josep Tarradellas-Barcelona El Prat i arribada a Chicago a les 17.50 hores (hora local).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa