Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Recuperar els vols amb l’Àsia, l’assignatura pendent del Prat
  • CA

L’Aeroport de Barcelona-El Prat ha recuperat 39 vols intercontinentals a 27 destinacions que tenia abans de la pandèmia gràcies a l’aixecament de la majoria de les restriccions als viatges internacionals. Tot i això, el mercat asiàtic es manté sota mínims i fins ara només s’han pogut restablir els vols amb Singapur. Encara no hi ha data per recuperar les connexions amb Beijing i Shanghai (Xina), Hong Kong i Seül (Corea del Sud).

L’Àfrica és el mercat amb més activitat i disposa de 23 rutes a 14 destinacions, mentre que al continent americà s’han recuperat vuit rutes a set destinacions, seguit de l’Orient Mitjà amb set rutes i cinc destinacions i tanca la llista l’Àsia amb una sola ruta. L’última connexió a restablir-se ha estat el vol que uneix Barcelona amb Sao Paulo (Brasil), que opera Latam amb tres freqüències setmanals, tot i que la companyia espera arribar a les set que tenia abans.

Molta feina per fer

Abans de la pandèmia el Prat tenia 47 destinacions intercontinentals. Fa unes setmanes, el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA) va posar en marxa un pla estratègic per recuperar-les el més aviat possible i de moment s’han pogut restablir els vols amb Nova York i Miami (EUA), però encara en falten moltes altres com Atlanta i Chicago (EUA), Lima (Perú), Santiago de Xile (Xile), Teheran (Iran), Islamabad i Lahore (Pakistan).

Level també ha anunciat que de cara a la temporada d’estiu del 2022 té previst recuperar els vols amb Boston, San Francisco i Los Àngeles (EUA) i aviat també tornarà a oferta destinacions com Cancun (Mèxic) i Punta Cana (República Dominicana). Latam, que opera la ruta amb Sao Paulo, ha avançat que la seva prioritat és recuperar els vols amb Lima tan aviat com ho permeti la situació epidemiològica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa