Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acciona inicia l’acomiadament de 500 treballadors de la fàbrica de Nissan
  • CA

Acciona ha iniciat aquest divendres les comunicacions per a l’execució de l’acomiadament d’uns 500 treballadors que estaven en la planta de Nissan a la Zona Franca de Barcelona, segons han informat fonts sindicals. En un comunicat, el comitè d’empresa ha rebutjat la mesura i ha criticat que l’única cosa que pretén la companyia és pressionar-los i fer-los xantatge per poder obtenir la solució més rendible per a ells. “Acciona continua demostrant la seva mala fe i el seu total menyspreu cap als seus treballadors i treballadores”, ha criticat.

Fonts de la companyia consultades per Europa Press han explicat que ha estat “en tot moment oberta a negociar amb Nissan” una revisió de les condicions del contracte de provisió de serveis, perquè fos econòmicament viable, per a mantenir les ocupacions i evitar el ERO.

Per part seva, Nissan ha al·legat que l’origen del conflicte d’Acciona amb els seus treballadors parteix de “la seva decisió unilateral, i sense previ avís, de resolució del contracte amb l’automobilística” el 10 d’agost, i que aquesta decisió ha obert un conflicte de conseqüències molt perjudicials tant per als seus treballadors com per a NMISA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa