Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident a la Meridiana provoca retencions per sortir de la ciutat
  • CA

Un accident a l’avinguda Meridiana de Barcelona està provocant llargues cues per sortir de la ciutat a aquesta hora. L’incident s’ha produït a la cruïlla de l’avinguda i el carrer de Garcilaso. Segons han pogut confirmar fonts municipals al TOT Barcelona, hi hagut un accident entre una moto i un cotxe. Fins al llocs dels fets s’han desplaçat els Serveis d’Emergència Mèdiques (SEM), que han traslladat un home a l’hospital amb un traumatisme.

Afectacions al transport públic

Alguns autobusos han hagut de desviar la ruta, segons ha informat TMB. És el cas de les línies H8, V29 i 126. Algunes parades estan anul·lades, tot i que el carril afectat ha tornat a la normalitat passat dos quarts de sis. Cap a dos quarts de sis de la tarda encara hi ha retencions que afecten, sobretot, el tram entre Felip II i el carrer d’Escòcia, entre els barris de la Sagrera i Sant Andreu de Palomar.

Un dels punts que es reformaran

Aquest tram de la Meridiana es començarà a reformar a finals de novembre. Les obres partiran del carrer Felip II, tot just on acaba el tram recentment reformat, i s’allargaran durant 435 metres, passant pel carrer Garcilaso, punt on s’ha produït aquest accident.

Les obres pretenen pacificar els carrers del voltant i està previst que la calçada es redueixi un 35 %. A diferència de la resta de l’avinguda, aquest tram integrarà una rambla entre els carrers d’Espronceda i Josep Estivill. Això provocarà canvis en el carril bici, que ocupa la part central en el tram que va des de les Glòries a Felip II.

Aquesta reforma estava prevista per aquest octubre, però s’ha acabat allargant. Malgrat tot, les obres que han d’executar-se després de la reforma entre els carrers de Mallorca i Josep Estivill ja estan a tocar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa