Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Viladecans The Style Outlets obre nous restaurants el 30 de juny
  • CA

Existeix un pla millor que trobar les millors marques a preus d’outlet i alhora gaudir de bona gastronomia en companyia d’amics o família? Shopping i restaurants, una combinació explosiva que Viladecans The Style Oulets, l’únic centre outlet de l’àrea metropolitana de Barcelona, ha convertit en una gran aposta que vol celebrar amb els seus clients i que arriba amb una gran novetat. Des del 30 de juny, la zona de restauració estarà oberta fins a les 12 de la nit cada dia, també els diumenges.

Una experiència de compres i gastronomia

El centre comercial ja compta amb els establiments GREEN VITA, SANTA GLORIA, BURGER KING i UDON, juntament amb els foodtrucks THE BROS, CART D´OR, TIO BIGOTES I SCHARA, i ara dona la benvinguda a CASA CARMEN, FIVE GUYS i SUSHISOM G, tot plegat amb atractives terrasses que permeten escapar de la calor i gaudir de tota una jornada de compres i lleure fins ben entrada la nit. D’aquesta manera, Viladecans The Style Outlets ofereix una experiència completa de compra amb la restauració com a complement fonamental.

Superdijous, espectacles i sorpreses

I a més, la festa de benvinguda dels nous restaurants té un atractiu afegit. I és que, com cada dijous de final de mes, les botigues del centre comercial ofereixen descomptes extra, que se sumen a altres que es van activar el 10 de juny. Preus que ara sí que són del tot irresistibles.
.
Els visitants del centre podran gaudir de tots els esdeveniments i espectacles que Viladecans The Style Outlets ha programat per al 30 de juny i el dissabte 2 de juliol. Per començar, VISUAL SONGS, una instal·lació interactiva de pintura digital amb una pantalla gegant en què els participants posaran a prova les seves habilitats en una pista de ball, triant una cançó i una paleta de colors amb què crear la seva pròpia obra d’art a partir dels moviments. Aquesta instal·lació estarà coordinada pel reconegut artista barceloní Xavi Bové.

Part superior de Viladecans The Style Outlets, on s’estrena zona de restauració


Visual Songs comptarà també amb l´actuació d´un grup de ballarins urbans que convidarà els visitants del centre a participar en aquesta divertida activitat.

Un altre dels espectacles previstos serà MIRROR MEN, un xou d’animació en què éssers vinguts del futur interactuaran amb els visitants del centre. Es tracta d’uns espectaculars personatges de fantasia que meravellaran els més petits i impressionaran la gent gran amb la bateria d’efectes visuals, làser i animació musical en una funció itinerant per tot el centre comercial.

Un passaport amb premi

I per premiar totes les consumicions als diferents espais de restauració, s’ha creat un passaport que s’activarà des del 30 de juny al 31 d’agost. Cada consumició se segellarà i, en funció del nombre de consumicions realitzades i de si han correspost a espais diferents, el client rebrà una targeta de descompte amb imports que aniran dels 5 als 20 euros. I encara més, entre tots els compradors, se sortejaran 3 targetes regal valorades en 300euros cadascuna per utilitzar al centre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa