Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Concert de Coldplay sense entrada a l’exterior de l’Estadi Olímpic

El grup britànic Coldplay va tornar a omplir aquest dissabte l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. La banda liderada Chris Martin va celebrar el seu tercer concert a la capital catalana enmig de la polèmica amb la compravenda d’entrades que ha deixat centenars de persones afectades.

Lluny de perdre l’esperança, molts seguidors del grup s’han acostat durant aquests dies a l’exterior de les emblemàtiques instal·lacions esportives per provar d’aconseguir una entrada a última hora o almenys per poder gaudir de l’actuació des de fora. Aquest segon escenari s’ha convertit en una tendència i centenars de persones van gaudir aquest dissabte del concert de Coldplay des dels voltants de l’Estadi Olímpic, deixant imatges d’un ambient festiu que poc té a envejar del que milers de persones han pogut viure de primera a mà a l’interior del recinte.

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra han obert una investigació després que centenars de persones s’hagin vist afectades per una estafa a través de la qual s’han suplantat entrades que després s’oferien en portals de compravenda especialitzats.

Investigació per una estafa massiva

La policia catalana ja ha rebut formalment una vintena de denúncies per entrades comprades, majoritàriament a la revenda, que no els han permès d’accedir a l’Estadi Olímpic Lluís Companys durant les dues primeres cites. A través d’una publicació a les xarxes socials, els Mossos d’Esquadra han fet una crida a tots els possibles afectats perquè denunciïn el cas, ja que calculen que hi pot haver moltíssimes més víctimes d’aquesta estafa, sobretot tenint en compte que encara queda un concert per celebrar-se. En concret, la situació que més s’ha repetit és el cas d’una mateixa entrada venuda a diferents persones de manera que només la primera que arriba al lloc del concert pot accedir al recinte de l’Estadi Olímpic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa