Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un vídeo avança com serà l’espectacle del Cirque du Soleil dedicat a Messi
  • CA

L’espectacle inversemblant que aplega dos icones de l’entreniment mundial, el Cirque du Soleil i Leo Messi, ja és a punt d’arribar a Barcelona. Avui, a més, s’ha mostrat a la premsa uns fragments de l’espectacle que tindrà lloc al Parc del Fòrum des del 10 d’octubre i durant un mes. El xou barreja una gran aposta per la tecnologia, la dansa i tota mena d’exercicis impossibles que serviran per explicar la història de com un jove arriba a ser un autèntic número 10. 

Barcelona serà l’única ciutat a Europa on es podrà gaudir de la superproducció MESSI 10 i el productor executiu, Charles Joron, assegura que precisament per la importància que ha tingut la ciutat en el jugador estan “molt contents d’inaugurar la producció” a la capital catalana. També destaca que “és la primera vegada que Cirque du Soleil se submergeix en el món del futbol i també és la primera vegada que una de les nostres creacions té una estrena mundial a Barcelona”.

Les pantalles enormes que es podran veure a l'espectacle centrat en Messi / Cirque du Soleil

Les pantalles enormes que es podran veure a l’espectacle centrat en Messi / Cirque du Soleil 

Per gaudir de l’experiència, l’espectacle tindrà el set up habitual de la carpa de circ clàssic, però també simularà un estadi de futbol amb dues pantalles de LED de grans dimensions -2,5 metres d’alçada i 11 metres de llarg-. 

Però no tot succeirà únicament sobre l’escenari. Messi10 Challenge LaLliga és una atracció addicional pensada per a tota la família que tindrà lloc en un espai adjacent a l’hangar principal i que obrirà les portes tres hores abans de l’inici de l’espectacle. Allà, els fans de l’astre argentí podran participar en diferents desafiaments amb l’objectiu d’acumular la màxima quantitat de punts, conversar amb un Messi interactiu o reviure en primera persona els moments més memorables de la seva carrera gràcies a ulleres de realitat virtual.

Al final del recorregut, la persona que més punts acumuli serà “Messi del dia” i viurà una experiència exclusiva durant el xou. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa