Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ja es venen entrades per a espectacles de Nadal a Barcelona
  • CA

Amb els termòmetres a trenta graus i les plages plenes el dia que s’estrena la temporada alta… Quan tothom té el cap en el compte enrere per les vacances d’estiu… Doncs ja es posen a la venda entrades per a espectacles que tindran lloc quan portem bufanda i abric! És el cas dels Llums de Sant Pau, un esdeveniment nadalenc familiar que l’any passat van visitar 210.000 persones. Després de l’èxit, el recinte Modernista de Sant Pau tornarà a omplir-se de llums i colors per transformar-se en un espai nadalenc. Però no serà com l’any passat, hi haurà novetats amb un nou recorregut ampliat ambientat en les galàxies, estrelles i planetes.

“Els llums de Sant Pau” s’inspira en els Christmas Garden de ciutats com Berlín / Sant Pau

Com seran els Llums de Nadal 2022?

Els Llums de Sant Pau – Christmas Garden‘ proposaran enguany un viatge al cosmos amb un nou recorregut ampliat a través de les instal·lacions del recinte que permetrà endinsar-se als misteris de l’espai: galàxies, estrelles i planetes. Un espai que l’organitzacó promet que farà volar la imaginació, talment com li va passar a Domènech i Muntaner quan va dissenyar el recinte modernista. Tot plegat, en un entorn declarat Patrimoni Mundial per la Unesco.

Com es compren les entrades

Aquesta setmana ja s’han posat a la venda les entrades per a la nova edició a Barcelona. La idea dels organitzadors és que es pugui planificar amb temps la visita i que ningú es quedi sense entrades. Estarà obert del 22 de novembre del 2022 al 8 de gener del 2023. Hi haurà vuit sessions cada tarda de 18 a 21.30 h, a excepció dels dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, que tancarà. L’entrada general a l’esdeveniment és de 14 euros, amb un descompte per a menors de 18 anys, majors de 65 anys, estudiants i persones amb discapacitat. En aquests casos l’entrada serà de 12 euros.

Un espectacle europeu

El muntatge del Christmas Garden ja es va presentar el 2014 a Anglaterra sota el títol Christmas at Kew. A Alemanya s’ha recreat al Jardí Botànic de Berlín des del 2016 i a ciutats com Stuttgart, Dresden o Münster. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa