La recuperació del turisme després de l’etapa més dura de la pandèmia ja és una realitat. La Setmana Santa n’ha estat una prova, i les expectatives per a l’estiu són de siuar-se en nivells molt propers al 2019. En el cas del Port de Barcelona, preveu 800 creuers aquest 2022, una xifra similar a la de l’any 2019, quan hi va haver 3,3 milions de passatgers. I si fa uns dies arribava a Barcelona el Wonder of the Seas a Barcelona, el creuer més gran del món i amb supersuites, avui, i només avui, podreu veure al port el que es considera el veler més gran del món.

El veler més gran del món: 300 places

Segons informa Betevé, el Med2, de la companyia hotelera francesa Club Med, està considerat el veler més gran del món i estarà amarrat durant unes hores al Port Vell de Barcelona. En concret, es podrà veure fins a les 23h d’aquest dijous, moment en què el veler continuarà la seva ruta fins al Port de Roses. El veler té 187 metres d’eslora180 cabinesvuit cobertes i cinc pals per aquest vaixell que es mou a vela, i té capacitat per allotjar 300 persones, a més de les 200 persones de tripulació que també hi viatgen. I quant costa? 700 euros una setmana. Dins del veler, els passatgers poden gaudir de dos restaurants selectes i quatre bars, piscina, sala de ball i concerts i la decoració interior de la dissenyadora francesa, Sophie Jacqmin.

Coberta del Med2
Coberta del Med2

Des de la Costa Brava, el veler seguirà el seu camí en direcció França i acabarà a Niça. El veler va iniciar el viatge a Eivissa i ja ha recorregut les illes Balears. A banda de la del Mediterrani, el Med2 té ofereix altres rutes, com un tour per Itàlia i un altre per les illes gregues.

El creuer Club Med 2 va ser construït el 1992 a Le Havre, França, conjuntament amb el Club Med 1, que va ser venut a la naviliera Windstar Cruises el 1988, on va passar a anomenar-se Wind Surf. Ambdós vaixells estan considerats com uns dels creuers de vela més grans del món, i els seus dissenys estan inspirats en treus velers del tipus “yachting”, el Wind Wind, Wind Spirit i Wind Song, tots ells construïts per les drassanes franceses de la Société Nouvelle des Ateliers i Chantiers du Havre.

Nou comentari

Comparteix