Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un melòman parisenc obre una botiga secreta de discos a Barcelona
  • CA

Un pis del carrer Avinyó, al barri Gòtic (Ciutat Vella), s’ha convertit en una botiga de música secreta. El seu propietari, el parisenc Victor Kiswell, és un melòman instal·lat a Barcelona el juliol passat. Va ser llavors quan va inaugurar el seu negoci a casa. I ho va fer amb un punt de secretisme: per anar-hi has de demanar cita prèvia.

Així ho explica Kiswell a Time Out, alhora que detalla que ven discos d’entre 5 i 2.500 euros. Kiswell ha estat, durant anys, subministrador de discos desconeguts per a productors i músics, segons explica a la seva web. Allà també es descriu com un amant del vinil “des de la infantesa” i explica que va créixer amb la música afroamericana. “Mai he parat d’esforçar-me per trobar sons nous”, afegeix.

Després d’haver servit d’inspiració per a DJs parisencs i de Nova York, vol oferir part de la seva col·lecció als compradors barcelonins. “Oferim una selecció de mostres per atendre les necessitats dels productors de hip hop i música electrònica, i se’ns avisa regularment per inspirar músics, programadors de ràdio i cineastes”, exposa.

Kiswell té un programa a Radio Primavera Sound anomenat Windows on the World. A cada capítol descobreix música de països com el Japó o el Líban als oients.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa