Un melòman parisenc obre una botiga secreta de discos a Barcelona

Victor Kiswell obre el negoci a casa seva i demana cita prèvia als clients

Un pis del carrer Avinyó, al barri Gòtic (Ciutat Vella), s’ha convertit en una botiga de música secreta. El seu propietari, el parisenc Victor Kiswell, és un melòman instal·lat a Barcelona el juliol passat. Va ser llavors quan va inaugurar el seu negoci a casa. I ho va fer amb un punt de secretisme: per anar-hi has de demanar cita prèvia.

Així ho explica Kiswell a Time Out, alhora que detalla que ven discos d’entre 5 i 2.500 euros. Kiswell ha estat, durant anys, subministrador de discos desconeguts per a productors i músics, segons explica a la seva web. Allà també es descriu com un amant del vinil “des de la infantesa” i explica que va créixer amb la música afroamericana. “Mai he parat d’esforçar-me per trobar sons nous”, afegeix.

Després d’haver servit d’inspiració per a DJs parisencs i de Nova York, vol oferir part de la seva col·lecció als compradors barcelonins. “Oferim una selecció de mostres per atendre les necessitats dels productors de hip hop i música electrònica, i se’ns avisa regularment per inspirar músics, programadors de ràdio i cineastes”, exposa.

Kiswell té un programa a Radio Primavera Sound anomenat Windows on the World. A cada capítol descobreix música de països com el Japó o el Líban als oients.

Nou comentari