Un barri de Barcelona, el més ‘cool’ del món

Time Out Internacional l’ha triat entre 40 candidatures

Time Out Internacional ha triat l’Esquerra de l’Eixample com el barri més cool del món. Tot i que en realitat són dos barris –l’Antiga i la Nova Esquerra de l’Eixample–, la publicació l’ha escollit perquè és una zona “amb negocis locals i una vida que batega al ritme del dia a dia dels barcelonins” i ha valorat molt positivament que puguis trobar “gairebé de tot a 15 minuts de casa”.

El rànquing que elabora Time Out Internacional –The 40 coolest neighbourhoods in the world– es basa en les 38.000 persones que van respondre una enquesta explicant el que més els agrada de les seves ciutats. Després, cada edició local de la revista va presentar les seves candidatures i, finalment, els editors de Time Out Internacional van fer la llista final sota el criteri “llocs que representen l’ànima de la ciutat”.

Què agrada més del barri?

Entre les coses que més ha valorat l’entrevista dels dos barris fusionats per l’ocasió sobresurten les Hidrogel Sessions, una iniciativa ciutadana que durant el confinament va animar el veïnat “amb música, balls i disfresses des del balcó”. També han tingut en compte la creació d’una xarxa de suport mutu per ajudar les famílies més vulnerables o que aculli el restaurant Semproninana d’Ada Parellada, que va cuinar pel personal sanitari durant els dies més crítics de la pandèmia.

El top10 de millors barris el completen Dowtown (Los Àngeles), Sham Shui Po (Hong Kong), Bedfort-Stuyvesant (Nova York), Yarraville (Melbourne), Wedding (Berlín), Shaanxi Bei Lu/Kangding Lu (Xangai), Dennistoun (Glasgow), Haut-Marais (París) i Marrickville (Sydney).  

Comentaris

    Mikel 09/10/2020 6:05 am
    No entiendo se puede publicar en Español gracias
      Marieta Delullviu 13/10/2020 2:55 pm
      https://translate.google.com.au/#view=home&op=translate&sl=ca&tl=es

Nou comentari