Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TV3 estrena una sèrie d’Amazon Prime ambientada a Barcelona

Novetats a la graella de TV3 a les portes de l’estiu. La sèrie d’Amazom Prime Video ‘Cites Barcelona’, dirigida per Pau Freixas i produïda per Filmax, estrenarà els dos primers capítols el 12 de juny a TV3 i el 13 de juny estarà íntegrament disponible a la plataforma. A la tercera temporada de ‘Cites Barcelona’ els personatges es troben cara a cara després de conèixer-se per Internet. La sèrie té sis capítols que combinen el castellà i el català.

Actors de primer nivell català i espanyol

El repartiment el formen noms com Carmen Machi, Belén Cuesta, Ivan Massagué, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Carolina Yuste, Carlos Cuevas, Miguel Ángel Muñoz, Aina Clotet, Pol López, David Verdaguer, Berta Castañé, Joana Vilapuig, Eva Santolaria i la participació de Dulceida. A partir de la trobada, els protagonistes visiten alguns dels espais més icònics de la ciutat, com la Sagrada Família, el Port o la Rambla.

Detalls de la nova temporada

Episodi 1

LAURA I JAN: Després de ser deixats la nit de Cap d’Any, Laura (Clara Lago) i Jan (Carlos Cuevas) tenen una cita i passen la nit junts en un hotel. Tot va bé fins que el Jan rep un missatge del seu ex.

TIAGO I MIMI: Tiago (Pablo Rivero) escapa d’un sopar de Cap d’Any per trobar-se amb la Mimi (Manuela Vellés), la seva cita de Tinder que viu al mateix edifici, però no s’adona que ha oblidat el mòbil i les claus.

Episodi 2

NICO I DIANA: Diana (Carmen Machi) només ha tingut una cita a la seva vida, i va anar amb el seu difunt marit. Nico (Gonzalo de Castro) mai no ha tingut una relació estable. La seva cita comença de meravella, però aviat descobreixen que busquen coses molt diferents.

JUANQUI I BARBS: Tot i la diferència d’edat, Juanqui (David Verdaguer), de 40 anys, i Barbs (Berta Castañé), de 18, gaudeixen d’una agradable cita junts. Això no obstant, un inesperat accident els porta a acabar a urgències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa