Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Turisme d’oci: els millors parcs d’atraccions per visitar a Barcelona aquest estiu
  • CA

Estàs buscant nous plans per dur a terme a Barcelona? No és cap secret que a la ciutat comtal podem gaudir d’una oferta d’oci i entreteniment molt completa i variada. Podem escollir entre infinitat d’activitats lúdiques i llocs turístics amb els quals divertir-nos, però ara que entrem de ple a l’estiu, el cos ens demana emocions i aventures a l’aire lliure, i què millor que visitar un parc d’oci amb la família i els amics? A Barcelona i els seus voltants hi ha diversos parcs temàtics i aquàtics que faran les delícies de tots els visitants que s’animin a trepitjar-los. Per descomptat, tots aquests recintes compten amb totes les mesures sanitàries pertinents per garantir la seguretat i el benestar de tothom.

Vols més informació sobre parcs d’oci de Barcelona? T’ho expliquem!

Parc aquàtic Illa fantasia

Si et ve de gust una bona remullada, Illa Fantasia t’encantarà. Aquest parc aquàtic és molt a prop de Barcelona, i és l’entorn ideal per gaudir d’un dia calorós en família o amb els amics. És un dels parcs aquàtics més grans del país i amb major oferta d’atraccions i espectacles. Al llarg dels seus 75.000 metres quadrats podrem trobar fins a 22 atraccions aquàtiques diferents, tres macro-piscines, un parc infantil, un recinte de minigolf i diverses zones de descans i esbarjo. A més, Illa Fantasia destaca per ser el recinte triat per un gran nombre de festivals d’estiu. Per la seva piscina d’onades ja han passat grans esdeveniments musicals de la talla d’Festival Innovation in the Sun, el Matinée Summer Festival o el AquaSound. Una combinació perfecta entre música i diversió que s’ha convertit en la cita més refrescant de l’estiu.

Aquàrium de Barcelona

L’Aquàrium de Barcelona

Si prefereixes una activitat més educativa, per què no optar per L’Aquàrium de Barcelona? Aquest recinte ostenta el primer lloc en grandària i varietat entre tots els aquaris d’Europa! Està dividit en diferents àrees: l’oceanari, els aquaris mediterranis, aquaris tropicals, aquaris temàtics i la zona de Planeta Aqua. Dins de totes aquestes zones pots trobar gran varietat d’espècies com els peixos llunes, les morenes i fins i tot taurons. L’aquari compta també amb activitats i tallers immersius, i amb una zona infantil i educativa perquè els més petits aprenguin divertint-se. No sona gens malament, oi?

Parc d’atraccions Tibidabo

Parc d’atraccions Tibidabo

L’últim parc de què parlarem és el Tibidabo. No podia ser un altre. És el parc d’atraccions operatiu més antic de l’Estat, el tercer més antic d’Europa i un dels més antics del món. Una autèntica joia que tenim a tan sols un pas de distància. Es troba situat a la muntanya del Tibidabo i un dels motius pels que més destaca és per la seva situació privilegiada com a mirador de Barcelona. Gaudeix de la millor panoràmica de la ciutat des de l’interior d’aquest recinte que tants bons moments ens ha regalat!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa