Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Turisme de quilòmetre zero: coneix el Baix Llobregat pujant al TRAM
  • CA

De vegades tenim tresors ben a prop de casa encara per descobrir. No calen grans viatges ni grans planificacions per gaudir de la cultura, l’oci o la natura. A pocs quilòmetres de Barcelona, sense necessitat d’agafar el cotxe, només pujant al TRAM, s’obren les portes de museus, monuments, parcs i un munt d’atractius turístics que potser ens han passat desapercebuts. Per això el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern renoven la col·laboració per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

Turisme sostenible a tocar de casa

La campanya turística, ja consolidada en el territori, impulsa un turisme sostenible fent ús del transport públic, per descobrir indrets rellevants, visitar edificis emblemàtics i gaudir de l’oferta gastronòmica al voltant del tramvia a la zona del Baix Llobregat. ‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

Can Negre, a Sant Joan Despí CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT
Can Negre, a Sant Joan Despí CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

‘La Ruta del TRAM’ ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà de Llobregat, el Mirador i l’edifici Walden a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu de Llobregat. A més, els parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès i l’oferta gastronòmica de restaurants completen les recomanacions per gaudir d’aquesta ruta a tocar de Barcelona. Per gaudir de l’experiència i dels descomptes, només cal accedir al web, activar la promoció i mostrar-la als establiments perquè apliquin el descompte directament.

Museu de la ceràmica d’Esplugues de Llobregat CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

A més, podeu consultar tota l’oferta per municipis i també per tipus d’activitat i fins i tot en funció de la parada del TRAM on voleu baixar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa