Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tornada a l’escola i… tornada al cine amb el Pack Família de Cinesa
  • CA

La toranda a escola i a la feina després de les vacances pot fer-se molt costeruda… Però si va acompanyada de plans en família i aventures, ja és una altra història. I per històries les que es podran viure a Cinesa amb un pla de descomptes per a les famílies amb el Pack Famíia.

La companyia líder en exhibició cinematogràfica a l’Estat ha renovat les condicions d’aquesta oferta per tal que puguin beneficiar-se’n tot tipus de famílies, estiguin formades per dues persones o es tracti de famílies nombroses. Qui es pot resistir a veure una pel·lícula tots junts en una sala amb pantalla XXL, amb la màxima nitidesa d’imatge i amb un so envoltant? I tot això al millor preu.

El pack família de Cinesa és vàlid per a famílies grans o petites CINESA

Així, gràcies al renovat Pack Família, es podran adquirir les entrades d’aquest pla a partir de dues persones – un adult i un nen -, fins a un límit de sis membres d’una mateixa unitat familiar – dos adults i quatre nens -. Però les novetats no acaben aquí. I és que, per facilitar que tant els més petits de la casa com els pares puguin gaudir de les millors estrenes de la cartellera a un preu reduït, les entrades d’adult i menor tindran el mateix preu. D’aquesta manera podreu trencar amb la rutina i anar al cinema tantes vegades com vulgueu sense fer patir la butxaca.

No us ho penseu gaire, perquè la cartellera de setembre arriba plena de pel·lícules per a tots els gustos i edats. Per descobrir totes les estrenes, podeu visitar el web de Cinesa.

Si teniu clar que voleu fer que la tornada a l’escola sigui més fàcil i divertida, no ho dubteu: adquiriu el Pack Família de Cinesa. Podeu fer-ho tant a la guixeta del cinema com a través de la pàgina web de Cinesa. El pack és vàlid per a tots els dies de la setmana fins a les 21.00 hores. Durant la compra d’entrades en el mateix cinema, tots els membres de la família heu d’estar junts per tal d’acreditar l’edat dels menors. Aprofiteu la tornada a l’escola per gaudir del millor cinema en família, al millor preu!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa