Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tibidabo commemorarà els 100 anys de la visita d’un Premi Nobel

El parc d’atraccions Tibidabo, conjuntament amb els estudiants del Grau d’Enginyeria Física de la Universitat Politècnica de Catalunya commemoraran els 100 anys de la visita d’Albert Einstein al mític parc. Einstein va arribar al Tibidabo l’any 1923, dos anys després de rebre el Premi Nobel de Física gràcies al descobriment de la llei de l’efecte fotoelèctric.

El Tibidabo i la UPC engegaran el “Mes de la Física” que inclourà diferents activitats científiques per a tothom qui estigui interessat. Coincidint amb les festes de la Mercè, aquestes activitats se celebraran els dies 16, 23, 24 i 25 de setembre. Aquestes activitats, de caràcter divulgatiu, completaran el catàleg junt amb experiments i espectacles amb la física com a protagonista per rendir un sentit homenatge a Albert Einstein.

El dia 16, tret de sortida

A les 17:00 hores, ‘Albert Einstein’ s’enfilarà al funicular Cuca de Llum i pujarà fins a dalt de tot de la muntanya acompanyat de les mascotes del Parc d’Atraccions del Tibidabo. Atraccions com l’Avió, el Tibidabo Express i el vaixell Pirata seran algunes de les que commemoraran la visita del científic al Tibidabo ara fa 100 anys. A través de diferents codis QR els assistents hauran de superar els reptes, i tota persona que accedeixi al parc d’atraccions podrà fer l’activitat, ja que aquests codis seran de caràcter permanent.

L’acord entre BSM i la UPC neix amb l’objectiu d’incentivar les vocacions científiques i tecnològiques dels més joves.

Mor el veí de Sant Martí a qui li van robar el mòbil.

Ha mort l’home de 58 anys que va rebre una pallissa a mans de qui li va robar el mòbil. La víctima es va enfrontar fins a dues vegades amb el seu assaltant, la segona va ser la definitiva per culpa d’una puntada de peu que va rebre al cap. L’home va estar dos dies en un estat de ‘mort cerebral’ i els Mossos avui han confirmat la seva mort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa