Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tibidabo recupera una atracció històrica
  • CA

Aquest dissabte 5 de març comença la nova temporada el parc d’atraccions del Tibidabo. Un dia esperat per als amants del parc, grans i petits, però també un dia marcat pel retorn d’una atracció mítica i preciosa del parc. Es tracta de l’Aeromàgic, o l’Embruixabruixes, el trenet que va ser la primera gran atracció del parc, inaugurada el 1915 i que aleshores va ser batejada com el ferrocarril aeri. Després es va anomenar Aermagic, Magatzem de les Bruixes, fins a adoptar el nom actual.

El 2016 va ser renovada i va incorporar elements virtual, hologrames, mapeig, leds i retroprojeccions. Però feia dos anys que estava tancada a causa de les restriccions per la pandèmia, ja que es tracta d’una atracció tancada. A més, l’atracció està adaptada per a persones amb cadira de rodes.

Aquest dissabte també torna a obrir el Virtual Express, amb noves ulleres de realitat virtual. Una de les grans novetats continua sent la Cuca de Llum, el funicular que es va posar en marxa el juny de 2021 i que ofereix un viatge panoràmic fins al Tibidabo.

ar L’embruixabruixes torna a funcionar TIBIDABO

El parc tindrà a partir de dissabte totes les atraccions en marxa i confia tancar l’any havent recuperat el 85% dels visitants dels més de 700.000 que pujaven al Tibidabo abans del covid.

Les tarifes seran les mateixes que l’any passat: 35 euros l’entrada estàndard amb els trajectes de la Cuca de Llum inclosos. A més, continuen els abonaments familiars i idividuals, els passis de temporada coneguts com a Tibiclub que permeten gaudir d’avantatges a banda de l’entrada lliure durant tota la temporada. El parc recupera també el seu horari habitual: obrirà portes a les 11 del matí i ho tindrà les atraccions començaran a funcionar a les 12h. Els horaris de tancament s’ajustaran a la temporada, i a l’estiu s’allargaran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa