Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Teatre Lliure, el TNC i el Mercat de les Flors suspenen tota la temporada
  • CA

El Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Mercat de les Flors han anunciat aquest dimecres que donen per acabada la temporada de teatre 2019-2020. Ho han fet suspenent tots els espectacles i, en la mesura del possible, reprogramant-los. La crisi del coronavirus i els mals auguris sobre quan podran tornar-se a obrir les sales després del confinament han provocat aquestes decisions excepcionals. 

L’anunci del TNC afecta afecta als espectacles ‘Les veus interiors’, d’Eduardo De Filippo amb direcció de Xavier Albertí, del 7 de maig al 14 de juny a la Sala Gran; ‘Ex-libris’, de la companyia Voël, del 9 al 24 de maig a la Sala Tallers; ‘Monroe-Lamarr’, de Carles Batlle amb direcció de Sergi Belbel, que s’havia de representar del 14 de maig al 14 de juny a la Sala Petita i ‘Enter Achilles’, de Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre), que arribava a la Sala Gran del 9 al 12 de juliol. Les entrades dels que les van comprar digitalment seran reemborsades automàticament, mentre que els que les van comprar presencialment o per telèfon, s’han de posar en contacte amb el teatre. 

En el cas del Lliure, avui s’ha sabut la cancel·lació dels espectacles de producció pròpia ‘Una’ (Raquel Cors), ‘Les tres germanes’ (Julio Manrique) i ‘Bonus Track’ (Carol López). Setmanes abans, ja s’havia comunicat que se suspenien  ‘Los protagonistas’ (El Conde de Torrefiel), ‘Sis personatges. Homenatge a Tomàs Giner’ (Juan Carlos Martel Bayod) i el darrer muntatge internacional de la temporada ‘Les sorelle Macalus’ (Emma Dante). El públic que ha comprat les entrades per internet rebrà l’import a la targeta en un mínim de set dies laborables. L’import dels tiquets comprats a la taquilla, per telèfon i pel Tiquet Rambla, es podrà recollir físicament al teatre de Montjuïc o Gràcia.

Pel que fa al Mercat de les Flors, des de fa setmanes s’està treballant en el traspàs dels espectacles que s’han hagut de cancel·lar a causa de la pandèmia de la covid-19 a la propera temporada. S’han pogut reubicar un 90% d’aquests. El Mercat de les Flors ja ha fet el reemborsament de totes les entrades que s’havien adquirit pels espectacles cancel·lats o bé ha bescanviat les entrades per a la propera temporada, segons el que cada espectador ha sol·licitat.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa