Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TapiTast, la ruta de tapes amb la Sagrada Família de fons i premis als comerços del barri
  • CA

Encara hi sou a temps! El barri barceloní de la Sagrada Família acull tots els dijous fins el 19 de novembre el Tapitast, una ruta de tapes on per només 2,50 euros podreu gaudir d’excel·lents tapes acompanyades d’una beguda. Aquesta ja és la vuitena edició del recorregut gastronòmic en un dels barris més visitats de Barcelona, on de 19.00 a 22.00 hores els bars i restaurants de la zona serviran els seus millors platets.

A més gaudir de les millors tapes, cada consumició a un dels bars que participen a la ruta et permetrà participar en un concurs on podràs guanyar dos vals de 100 euros per gastar a qualsevol dels comerços de barri de l’Eix Comercial Sagrada Familía i de GaudíShopping. Tens fins al 19 de novembre per participar-hi!

Wrap d’hummus del Green Kiss / Tapitast

Enguany hi participen 24 establiments, que oferiran tapes com una barca de filet, un pintxo de truita de patates, una broqueta colombiana, una empanada de carn suau, un mollete de porc picant, un montadito de crocant de verdures i pollastre, una deliciosa croqueta de pastrami o una albergínia a la parmiggiana, entre d’altres.

Per entrar en el sorteig de dos vals de compra per valor de 100€ cadascun només cal participar al Tapitast i votar la teva tapa preferida. En la seva pàgina web es detalla el procediment que cal seguir per entrar en el sorteig. Pots trobar tots els bars que participen a la ruta de tapes en el següent enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa