Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca el restaurant de 37m² que se la va jugar amb la cuina d’autor a Sants
  • CA

El barri de Sants ha rebut aquest dimarts a primera hora del matí la notícia del tancament d’un dels seus establiments més peculiars. Es tracta del Petit Pau, un restaurant amb poc més de 37 m² útils que va apostar per fusionar en un mateix espai la cuina d’autor i el caràcter de barri.

“El Petit Pau tancarà les seves portes el proper mes de juny. Dono per finalitzat de manera satisfactòria el projecte que durant més de 9 anys ha estat aquest restaurant”, anunciava aquest matí el xef i propietari del negoci Pau Gascó en un missatge a través de les xarxes socials. En aquest emotiu comunicat, el responsable de l’establiment feia un repàs de la trajectòria del restaurant, on assegura que sempre han ofert unes “condicions laborals justes”, “dignificant l’ofici” i establint uns “forts vincles” amb el barri que el va acollir ara fa gairebé una dècada.

Un model diferent amb caràcter de barri

Gascó remarca que marxa amb el “cap ben alt” i que abaixarà la persiana sense deixar “cap deute” amb proveïdors ni institucions, havent apostat per un model “que no era comú” i amb una estructura de costos també “singular”. “Vaig apostar pel meu barri, que ja sabia que seria un valor segur: el Petit Pau va obrir les portes a un carrer secundari de Sants quan la zona encara no havia assolit els nivells d’èxit i dinamisme actuals que espero que els organismes responsables sàpiguen gestionar a favor de la comunitat. I tot això ho he fet sense arronsar-me, sempre plantant cara artesanalment”, insisteix el xef.

Per acabar aquest missatge de comiat, Gascó assenyala que en els pròxims mesos es dedicarà principalment a bescanviar els xecs regal que molts clients van comprar durant aquest Nadal i agraeix tant als treballadors que han passat pel Petit Pau com a tots els comensals que hagin volgut formar part d’aquesta “gran aventura” que conclourà el pròxim mes de juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa