Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca definitivament un restaurant centenari que va fracassar a ‘Joc de Cartes’

“Ho he passat molt malament amb el restaurant. Ara estem de vacances. Participar en el programa va ser una motivació per donar-li una volta i trobar nous inversos. Pensem obrir a mitjans del mes d’octubre i mentrestant preparar-me com a cuiner”. Així resumia l’Oriol Vallet, el propietari i cuiner del Can Miserias, el seu estat d’ànim després de prendre la decisió de fer una aturada temporal en la gestió d’un restaurant centenari del barri de Sant Antoni de Barcelona que va participar en el Joc de Cartes de TV3 i va obtenir una puntuació inusualment baixa, un 3,1. Era l’agost del 2023, i sobre el paper, era un tancament temporal. De fet, tot i la mala puntuació, el Can Miserias va despertar un gran suport popular, i també de la Sílvia, concursant en nom del restaurant Glaciar de la plaça Reial, que va oferir-se per ajudar-los a rellançar el seu negoci. “No volem enfonsar a ningú! A mi m’heu enamorat”. Però a partir d’aleshores, el restaurant fundat l’any 1921 i ubicat al 106 del carrer del Compte Borrell, no ha tornat a obrir. I un cartell anuncia que el local està disponible per a nous inversors.

El Can Miserias estava ubicat al Carrer del compte Borrell, 106. S.B

En un primer moment, quan el web del restaurant estava actiu es podia interpretar que s’estaven preparant per a una reobertura amb un nou enfocament, però finalment, el tancament és definitiu i la immobiliària Laborde Marcet ja comercialitza el local que ocupava el Can Miserias. De fet, el mateix propietari havia reconegut que el negoci passava per un mal moment econòmic i que, de fet, necessitarien un cuiner professional. “Jo no soc cuiner, faig de cuiner des de fa quatre mesos”, va explicar l’estiu del 2023. En total, havia estat al capdavant del restaurant cinc anys, des del 2018.

L’àpat de ‘Joc de cartes’ a Can Miserias / TV3

Un segle de vida a Sant Antoni

El local va començar als anys 20 del segle XX com a celler de vi. I a poc a poc, es va convertir en un restaurant que durant dècades ha servit canelons, escalivades, croquetes i altres plats del receptari tradicional. Ara s’acaba aquesta història centenària, sense que de moment hi hagi pistes sobre quin serà el negoci que rellevarà el Can Miserias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa