Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talent musical, espectacles familiars i una ‘silent disco’ de la mà de Damm durant la Mercè
  • CA

Estrella Damm ha tornat a estar una de les apostes guanyadores de la Mercè. Enguany la companyia cervesera ha organitzat activitats per a totes les edats i gustos, entre elles els concerts de la platja de Bogatell i els de l’antiga fàbrica Estrella Damm. Alguns dels noms més rellevants que han actuat a la Mercè de mà de Damm han estat la Casa Azul, Dorian, Oques Grasses i els madrilenys Fanso.

[r:1]

El cap de setmana ha estat el punt àlgid de la festa barcelonina, amb activitats des de divendres fins a diumenge. Divendres dia 20 va ser el torn per a La Casa Azul, Dorian i Oques Grasses, que van interpretar les seves millors cançons a l’escenari de Damm a la platja de Bogatell. Dissabte van ser Joan Dausà i La Pegatina, entre d’altres, que van fer ballar la platja de Barcelona. 

La companyia també va jugar a casa amb diverses actuacions i activitats a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Talents com ara els de Honolulu, Lorena Álvarez o Fanso van ser caps de cartell dels concerts al recinte. Mentrestant, a l’exterior de la fàbrica les famílies gaudien d’espectacles per a totes les edats i els més curiosos tenien l’oportunitat de descobrir el que és una silent disco

Activitats per a famílies a l’exterior de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm | Javi Echevarria

La gastronomia ha estat coprotagonista a l’oferta de la Damm durant les festes. Així, els food trucks han aparcat a l’Antiga Fàbrica i, acompanyats de tasts de cervesa, han amenitzat els concerts de la Mercè.

Més notícies
La segona nit de concerts Damm al Bogatell, en 4 vídeos
Notícia: La segona nit de concerts Damm al Bogatell, en 4 vídeos
Comparteix
Da Souza, Joan Dausà, La Pegatina i The Gramophone Allstars Big Band han tancat els dos dies de música a l'escenari Mediterràniament de la Mercè

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa