Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La cafeteria que obrirà en una finca històrica del passeig de Gràcia
  • CA

Starbucks obrirà un establiment al número 103 del passeig més luxós de la ciutat, al passeig de Gràcia. I ho farà instal·lant l’establiment a la porteria de la finca, La botiga comptarà amb una entrada protagonitzada per una gran porta de fusta i vidre i comptarà amb 150 m2, segons avança el portal immobilari Idealista. Amb aquesta obertura, Starbucks, que té una trentena de locals a Barcelona, torna a comptar amb un establiment insígnia al centre de Barcelona. La botiga, ubicada en un edifici propietat d’Argom (un històric en el negoci patrimonial de Barcelona, obrirà les portes les properes setmanes i compartirà via comercial amb la firma italiana de sastreria Boggi.

Una de les últimes botigues que va obrir l’empresa nordamericana a Barcelona va ser a mitjans del 2018, i es troba en un dels edificis més cridaners de la Rambla. Amb una façana de pedra que compta amb balcons i diversos arcs que conformen l’entrada i els finestrals, la cafeteria té una superfície de 174 metres quadrats, amb 61 seients a la sala i 48 a la terrassa exterior. La resta d’obertures han estat reubicacions d’antics locals de la cadena.

Starbucks va aterrar a Catalunya el 2002 de la mà de Grup Vips. Des d’aleshores la companyia ha esdevingut un punt de trobada de referència per als entusiastes del cafè i els dolços. La cadena és present a 70 països, amb més de 24.000 establiments oberts. Destaca pels cafès especials, els dolços elaborats i els complements que ofereix per als cafès.

El Passeig de Gràcia es posiciona com el carrer amb les rendes de lloguer més elevades de tot l’Estaat amb un preu per metre quadrat de 35,5 euros. Així ens ho explica l’últim informe de preus Màxims i Mínims del lloguer d’immobles elaborat per la taxadora Tecnitasa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa