Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una llista de reproducció d’Spotify per a cada línia de Metro de Barcelona
  • CA

Si cada línia del Metro de Barcelona té un color identificatiu que tots tenim al cap, també té una llista de reproducció d’Spotify amb un estil de música concret. Amb el propòsit d’acostar-se als usuaris, especialment als més joves, TMB torna a apostar per Spotify, la plataforma de distribució de música en línia amb més participació a nivell mundial.

A través del compte oficial de TMB, tmb_barcelona, es vol fer arribar als usuaris un fil musical amb diferents estils del qual poden gaudir durant el seu trajecte en transport públic. Aquesta iniciativa també busca millorar la seva experiència i enfortir el vincle de TMB amb els seus usuaris. Per aquest motiu, les vuit llistes de Spotify es van actualitzant periòdicament i s’hi inclouran les seves propostes i peticions. 

Cada línia de metro té la seva pròpia llista de reproducció, que té entre 40 i 50 temes, i en cada una es marca un estil i uns instruments predominants.

Passatgers dins d’un vagó de l’L4 del Metro de Barcelona / Jordi Play

La llista de la L1 es caracteritza pel seu estil musical de rumba i flamenc, mentre que a la llista de la L2 destaquen les melodies interurbanes i el reggaeton. La playlist de la L3 destaca per l’estil clàssic, on s’inclouen també peces d’òpera. A la llista de la L4, inspirada en l’estil més underground, es distingeixen cançons d’indie. Per a la L5, en canvi, s’han seleccionat temes de jazz, soul i blues. Seguint amb les línies automàtiques, la de la L9 es diferencia per la varietat de temes de música pop, la L10 ve carregada de temes de rock i, finalment, la de la L11 recull una varietat de temes de reggae.

Paral·lelament a aquestes llistes, TMB també ha creat una llista de distribució vinculada amb la campanya Ets Com et Mous amb les millors cançons de cada línia i que representa tota la xarxa.

A més, es creen llistes de reproducció a la plataforma amb motiu de dates especials com el Nadal, l’aniversari del JoTMBé o les vacances d’estiu, així com una llista col·laborativa que anirà creixent amb les interaccions dels perfils oficials de TMB a les xarxes socials amb els usuaris. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa