Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
SORTEIG | L’estrena del circ més internacional, a Barcelona
  • CA

L’escena circense barcelonina torna a estar d’enhorabona perquè en les pròximes setmanes s’estrena l’espectacle Mystike – Le Grand Cirque. Serà una proposta artística que s’instal·larà en un enclavament referent per al món del circ: el Port Vell. La seva presència a Barcelona començarà el dia 2 de juliol i està previst que s’allargui fins al 22 d’agost.

El xou Mystike – Le Grand Cirque arriba de la mà de la productora Rossi Show Time i inclou una barreja dels grans artistes del Cirque du Soleil i dels participants dels millors Talent Shows internacionals. Segons expliquen els organitzadors, es planteja una proposta “fantàstica” que “desafia l’impossible i la naturalesa humana”.

Aquest pla que tant s’ajusta a les exigències d’amics, parella o família s’estrenarà, a més, amb 10 espectadors convidats pel TOT Barcelona. Per aconseguir una de les cinc entrades dobles, però, només s’ha de participar tal com s’explica en el perfil d’Instagram del diari. Les inscripcions per a l’oferta s’allarguen des d’aquest divendres fins al divendres vinent, 25 de juny. Així, si ets uns dels escollits, podràs convidar qui vulguis de forma totalment gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa