Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El TOT Barcelona sorteja 10 entrades per al nou espectacle del Circ Raluy Legacy
  • CA

El TOT Barcelona sorteja 10 entrades per al nou espectacle #THEMAGICFORMULA de l’emblemàtic Circ Raluy Legacy. Els seguidors del diari a Instagram podran participar en aquesta promoció, la primera del nostre jove mitjà, i endur-se un dels cinc paquets de dues invitacions per assistir a la funció del proper divendres 8 de febrer a les 18:30 hores al Port Vell de Barcelona. Per optar a un dels cinc premis només cal seguir el compte d’Instagram del TOT Barcelona, clicar ‘Like’ a la publicació del sorteig i mencionar la persona amb la qual aniries al circ.

El Circ Raluy Legacy torna a la capital catalana després de dos anys d’absència, amb un impressionant show que combina diversió, emoció i fascinació. Un espectacle que sedueix als adults i fascina als més petits, perquè manté l’essència del circ tradicional dels anys 30 i hi aporta l’avantguarda més actual. El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més d’un entranyable pallasso de cara blanca és un reconegut matemàtic. Trucs i desaparicions, equilibris i contorsions es succeeixen ràpidament sota la nova carpa, que ret homenatge als anys daurats del circ.

Membres de la família com Louisa Raluy (grans il·lusions), Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles), el reconegut duo Jurek Swider i Sandro Roque i els benjamins Benicio i Charnelle oferiran actuacions memorables. Els acompanyaran tot un seguit de figures de renom internacional, com l’artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o l’impressionant Troupe Sol Habana, entre d’altres. L’última gira del Circ Raluy Legacy ha passat per més de 50 ciutats i ha ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa