El TOT Barcelona sorteja 10 entrades per al nou espectacle del Circ Raluy Legacy

Els participants poden aconseguir un dels cinc paquets de dues invitacions per assistir al 'show' de l'emblemàtica companyia divendres 8 de febrer

El TOT Barcelona sorteja 10 entrades per al nou espectacle #THEMAGICFORMULA de l’emblemàtic Circ Raluy Legacy. Els seguidors del diari a Instagram podran participar en aquesta promoció, la primera del nostre jove mitjà, i endur-se un dels cinc paquets de dues invitacions per assistir a la funció del proper divendres 8 de febrer a les 18:30 hores al Port Vell de Barcelona. Per optar a un dels cinc premis només cal seguir el compte d’Instagram del TOT Barcelona, clicar ‘Like’ a la publicació del sorteig i mencionar la persona amb la qual aniries al circ.

El Circ Raluy Legacy torna a la capital catalana després de dos anys d’absència, amb un impressionant show que combina diversió, emoció i fascinació. Un espectacle que sedueix als adults i fascina als més petits, perquè manté l’essència del circ tradicional dels anys 30 i hi aporta l’avantguarda més actual. El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més d’un entranyable pallasso de cara blanca és un reconegut matemàtic. Trucs i desaparicions, equilibris i contorsions es succeeixen ràpidament sota la nova carpa, que ret homenatge als anys daurats del circ.

Membres de la família com Louisa Raluy (grans il·lusions), Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles), el reconegut duo Jurek Swider i Sandro Roque i els benjamins Benicio i Charnelle oferiran actuacions memorables. Els acompanyaran tot un seguit de figures de renom internacional, com l’artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o l’impressionant Troupe Sol Habana, entre d’altres. L’última gira del Circ Raluy Legacy ha passat per més de 50 ciutats i ha ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

Nou comentari