Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Sónar cancel·la l’edició d’aquest any però farà un festival online al setembre
  • CA

El Sónar tampoc ha pogut resistir l’envestida de la pandèmia de la Covid-19. L’edició d’aquest any, que s’havia de celebrar a l’estiu, ha quedat cancel·lada, segons ha informat l’organització. Així, ni Sónar Barcelona ni Sónar+D tindran lloc enguany, però estaran substituïts per un format online que s’organitzarà a les instal·lacions del CCCB els dies 18 i 19 de setembre. L’edició adaptada podria tenir públic presencial “en funció de l’evolució de la normativa d’aforaments”.

“Després de valorar acuradament totes les opcions, i atenent a les normatives governamentals, aquesta decisió ha estat l’única possible per garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats”, han explicat els impulsors del festival. L’edició de 2021 està programada per als dies 17, 18 i 19 de juny i es farà als recintes de la Fira de l’Hospitalet i Montjuïc. 

El Sónar adaptat a la pandèmia que tindrà lloc al setembre serà “fonamentalment online, gratuït i obert a tothom”, segons detalla l’organització. Es dirà Sónar+D CCCB i constarà de “conferències, masterclasses, demos, workshops, formats performatius i activitats de networking“. 

Tots aquells que disposaven d’entrades per a l’edició d’aquest any rebran un correu el 19 de maig amb informació sobre els “avantatges per conservar-les per a 2021 o bé, si ho desitgen, per accedir al retorn dels diners”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa