Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El misteri de Sherlock Holmes es resol a l’escenari
  • CA

El Misteri de Sherlock Holmes arriba al Teatre Regina (carrer de Sèneca 22 ) i fa una crida a tots aquells infants que algun dia han somiat a ser detectius. És una història destinada a aquells menuts que tenen curiositat per la natura, les matemàtiques o qualsevol cosa del món que els envolta. L’espectador acompanya els protagonistes en una aventura plena de molts enigmes i misteri.

Sherlock Holmes és un personatge fictici que va ser creat per Sir Arthur Conan Doyle l’any 1887. El personatge destaca per la seva intel·ligència i l’hàbil ús de l’observació i el raonament deductiu. Es tracta d’un gran detectiu fictici que va fer la volta al món de la investigació.

La història comença quan un jove net del famós detectiu Sherlock Holmes intenta terminar els seus estudis en l’acadèmia de detectius ”Inquisitor School” a Londres. Quan en la seva aventura comença a trobar través, el nostre protagonista intentarà superar-les amb l’ajuda del públic. Els espectadors es convertiran en estudiants de l’acadèmia al mateix temps que en Holmes.

Es tracta d’un espectacle interactiu en el qual els infants poden convertir-se per un dia en detectius. Amb l’ajuda del públic, el protagonista viurà una aventura sorprenen per moments en la que lluita per aconseguir la seva vida ideal com a detectiu. Joana Watson o Marty Moriarty seran alguns dels personatges que participen en l’aventura. Els hereters de Holmes, Watson i Moriarty es troben per resoldre els enigmes de ”el misteri de Sherlock Holmes”. Serà això una coincidència?

L’espectacle és dinàmic i estimula el cervell dels menuts de forma divertida. És una adaptació de les històries del meravellós detectiu Holmes. Durant una hora els infants es veuen submergits en un ambient misteriós i lluitaran per aconseguir endevinar el misteri de Sherlock Holmes prova a prova.

Gràcies a l’escenografia elaborada fa que el públic se senti realment en l’escola ”Inquisitor School”. La pissarra o les targetes dels enigmes seran elements essencials per superar l’examen final d’en Holmes i el primer examen del públic. A més, a l’escenografia se li afegeix el vestuari dels protagonistes. Els protagonistes vesteixen els uniformes emblemàtics de l’escola.

El Misteri de Sherlock Holmes triomfa al Teatre Regina i es converteix en una escola de detectius. Vols animar-te a viure l’aventura?

.

.

Aquest article forma part del projecte Difusió de les arts escèniques als barris, amb el que el TOT Barcelona vol donar visibilitat a les activitats dels centres culturals de proximitat de la ciutat i promoure el talent periodístic emergent. Aquesta iniciativa ha estat seleccionada en la convocatòria ordinària de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa