Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Serrat ja té una rèplica al Museu de Cera de Barcelona
  • CA

Joan Manuel Serrat ja disposa d’una rèplica al Museu de Cera de Barcelona, al costat d’altres noms internacionals de la cançó com Elton John. El museu reforça, així, l’aposta per les figures de “referents clau de la història, la cultura, les lletres i l’esport”, i rendeix homenatge a un “català universal” que ha aconseguit “formar part de la vida de diverses generacions” de persones arreu del món “gràcies a les seves lletres i la seva música”, segons indiquen en una nota els responsables de la instal·lació. El Museu de Cera de Barcelona té 28 escenaris on habiten més de 150 figures dels principals referents, actuals i històrics, de la música, la literatura, el cinema, l’esport, l’art, la gastronomia i la ciència, entre d’altres.

Concert a Barcelona dins de la gira de comiat

Serrat va anunciar divendres passat que celebrarà un tercer concert a Barcelona dins de la seva gira de comiat dels escenaris. La nova actuació serà el pròxim 20 de desembre, una data que se suma a les dues que ja tenia previstes el 22 i 23 de desembre al Palau Sant Jordi de la capital catalana.

Aquests tres concerts a la ciutat serviran per tancar la gran trajectòria de Serrat sobre els escenaris i posaran el colofó a una gira amb 73 actuacions repartides per arreu del món de les quals ja s’han celebrat 40 dates. En el marc d’aquest tour de comiat, que porta per nom El vici de cantar i ja es troba en el seu particular equador, el cantautor ja ha actuat a escenaris dels Estats Units, de Llatinoamèrica i d’altres punts de l’estat espanyol.

Segons la informació facilitada per la promotora The Project en un comunicat, les entrades per a la tercera sessió al Palau Sant Jordi barceloní es posaran a la venda el proper dilluns 12 de setembre al migdia a través de la pàgina web oficial de l’artista. En aquest sentit, cal recordar que serrat ja va esgotar les places disponibles per als altres dos concerts que celebrarà a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa