Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana ja té protagonistes
  • CA

El crim de la Guàrdia Urbana tornarà a les pantalles en forma de minisèrie. L’actriu de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental) Úrsula Corberó i l’intèrpret barceloní Quim Gutiérrez es posaran a la pell de Rosa Peral i Albert López en aquesta adaptació del polèmic assassinat de l’agent del cos policial Pedro Rodríguez.

Sota el nom ‘El cuerpo en llamas‘, aquesta minisèrie produïda per la plataforma Netflix a través d’Arcadia Motion Pictures començarà a rodar-se a la capital catalana el pròxim 19 de setembre. La previsió és el rodatge s’allargui durant diverses setmanes i que també inclogui localitzacions d’altres municipis de la demarcació barcelonina.

En aquesta adaptació del crim, Corberó pren el rol de la dona del policia assassinat, Rosa Peral, mentre que Gutiérrez encarnarà el paper del seu amant, Albert López. Completen el repartiment actor de renom com José Manuel Poga, Isak Férriz i Eva Llorach, entre d’altres.

La direcció de la minisèrie anirà a càrrec de Jorge Torregrossa i Laura Mañá, que estaran acompanyats de Laura Sarmiento com a responsable del guió.

En una publicació a través de les xarxes socials, la plataforma Netflix ha anunciat els principals protagonistes del repartiment de la sèrie, una adaptació que ha definit com una història “real plena de misteri, violència i escàndols sexuals que va tenir a Barcelona el 2017″.

Segona adaptació i llibre

Cal recordar que aquesta no és la primera adaptació del crim de la Guàrdia Urbana que arriba a les pantalles. L’exitós programa Crims ja va dedicar al cas d’assassinat del policia Pedro Rodríguez tres capítols on relatava els diferents arguments que van esgrimir els dos condemnats per la mort de l’agent del cos policial barceloní tant durant el transcurs de la investigació com davant del tribunal que els va jutjar.

El periodista de La Vanguardia Toni Muñoz també va publicar un llibre sota el nom Solo tú me tendrás on també aprofundia en la investigació d’aquest cas d’assassinat i els possibles mòbils que haurien portat els dos implicats a cometre el crim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa