Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sants homenatja la seva musa històrica
  • CA

Sants homenatja aquest mes de març la seva musa històrica, la gran Núria Feliu. Fins al 22 de març entitats de Sants, família i amics de l’artista han organitzat un concert, dues exposicions, una taula rodona i un programa de ràdio especial per “reconèixer públicament la vàlua artística, humana i política de la cantant i actriu, que el setembre passat va fer 80 anys”, expliquen.

L’any passat va patir un ictus, del qual ja s’ha recuperat. Feliu va néixer al barri de Sants l’any 1941 i des d’aleshores s’ha fet famosa, especialment a partir dels anys 70, pels seus àlbums de música popular catalana, així com boleros i cuplets.

Aquest és el programa amb les activitats:

Exposició: “Núria Feliu a Amèrica”
Casa Mèxic Barcelona. Inauguració: dijous 10 de març a les 19 h
Exposició que segueix la pista de les actuacions de Núria Feliu a Amèrica, des de Nova York a Rosario i de Puerto Vallarta a Caracas.

• Concert BarnaSants: “Mireia canta Feliu”
Dissabte 12 de març a les 20 h al Sants Teatre
Presenta l’acte Òscar Dalmau (comunicador de ràdio i televisió) i també hi intervindrà Adelina Castillejo (periodista).
Entrades: 15-18 €.

• Programa de ràdio: “Núria Feliu, la veu de Sants”
Sants 3 Ràdio
Estrena d’aquest programa especial històric, amb Francesc Vila.

• Xerrada: “Núria Feliu, activista, artista, veïna”
Dimarts 22 de març a les 19 h a l’auditori de les Cotxeres de Sants
Col·loqui a càrrec de Jaume Marfany, de l’ANC i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua; Lluís Duran, historiador, d’Òmnium Cultural; Pep Ribas, del Centre Social de Sants. Presentat per Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Actuació de la Coral Sant Medir. Vídeo a càrrec de Francesc Vila.

• Exposició: “Núria Feliu. Ja us he reconegut”
Casinet d’Hostafrancs del 22 de març al 13 d’abril
El fotògraf Josep Vicens, amb la col·laboració del periodista Albert Torras i l’ajut de la família Feliu, fa un recorregut pels 80 anys de vida i els 60 de carrera de l’artista santsenca.

Els actes compten amb la col·laboració del Secretariat d’Entitats, Òmnium Cultural, el festival BarnaSants, el Centre Social de Sants, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, la Societat Coral la Floresta, l’associació Més Junts, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua, el Consell Local per la República, MexCat, la Coral Sant Medir, Sants 3 Ràdio i l’Assemblea Nacional Catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa