Sabor de Gràcia publica una cançó dedicada als sanitaris

"No són famosos ni surten a les notícies, però en realitat, són els herois de la nostra vida", canta la banda de rumba

Sabor de Gràcia publicarà aquest divendres ‘Herois’, una nova cançó dedicada al personal sanitari que està en primera línia davant la crisi del covid-19. Gravada separadament pels membres del grup, la cançó és també un projecte solidari de la mà de Discmedi, Era Produccions, AGIPCAT i el Pla Integral del Poble Gitano per recaptar fons per a projectes de recerca contra el coronavirus impulsats des del Departament de Salut. “Heroi no és l’exèrcit que guanya una guerra, ni un president, ni un govern o una nació (…) Herois són aquells que salven vides cada dia, que duen bata verda i guants i ‘mascarilles’ i ni tants sols sabem els seus noms de pila (…) però en realitat, són els herois de la nostra vida”, canta l’històric conjunt de rumba.

 

La cançó està disponible a partir d’aquest divendres a tots les plataformes digitals i es podrà aconseguir per 0,99 euros. La seva publicació s’acompanya amb un vídeo a YouTube que il·lustra la com s’ha fet la gravació de la cançó, separadament i amb els músics cadascú a casa seva.

En aquesta gravació hi ha participat el líder del grup i veu de Sabor de Gràcia, Sicus Carbonell, juntament amb Jack Chacataga (Piano, Teclats, Guitarra), Toni Reyes (Baix) ,Carol Duran ( Violí), David Espinos (Guitarra elèctrica) Pep Terricabras(bateria i percussió).

Nou comentari