Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sabor de Gràcia publica una cançó dedicada als sanitaris
  • CA

Sabor de Gràcia publicarà aquest divendres ‘Herois’, una nova cançó dedicada al personal sanitari que està en primera línia davant la crisi del covid-19. Gravada separadament pels membres del grup, la cançó és també un projecte solidari de la mà de Discmedi, Era Produccions, AGIPCAT i el Pla Integral del Poble Gitano per recaptar fons per a projectes de recerca contra el coronavirus impulsats des del Departament de Salut. “Heroi no és l’exèrcit que guanya una guerra, ni un president, ni un govern o una nació (…) Herois són aquells que salven vides cada dia, que duen bata verda i guants i ‘mascarilles’ i ni tants sols sabem els seus noms de pila (…) però en realitat, són els herois de la nostra vida”, canta l’històric conjunt de rumba.

 

La cançó està disponible a partir d’aquest divendres a tots les plataformes digitals i es podrà aconseguir per 0,99 euros. La seva publicació s’acompanya amb un vídeo a YouTube que il·lustra la com s’ha fet la gravació de la cançó, separadament i amb els músics cadascú a casa seva.

En aquesta gravació hi ha participat el líder del grup i veu de Sabor de Gràcia, Sicus Carbonell, juntament amb Jack Chacataga (Piano, Teclats, Guitarra), Toni Reyes (Baix) ,Carol Duran ( Violí), David Espinos (Guitarra elèctrica) Pep Terricabras(bateria i percussió).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa