Saqueig de begudes alcohòliques i de refrescos durant la nit a les festes de Sants. És la denúncia que fa la Comissió de Festes de la Plaça La Farga i que recull Betevé. Fonts de la comissió relaten que hi ha hagut una cadena de robatoris nocturns d’alcohol, aigua i refrescos a la barra instal·lada en aquest espai per la Festa Major de Sants. Durant la primera nit van saquejar la nevera robant tot el que van trobar al seu pas, explica Betevé.

La Comissió de Festes de la Plaça La Farga explica que un vigilant va fer guàrdia la segona nit per protegir l’espai, però això no va impedir un nou robatori, aquesta vegada en massa. L’home que protegia la barra va haver de marxar quan un grup de trenta persones van arribar a la plaça per saquejar l’espai.Davant d’aquesta situació, la nit posterior l’entitat va optar per deixar les neveres buides. Però aquest matí s’han trobat tots els tiradors de cervesa destrossats.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: En lógica Procesista, la noticia sería: a agost 29, 2021 | 11:22
  En lógica Procesista, la noticia sería: agost 29, 2021 | 11:22
  Activistas tomaron varias bebidas, reclamando que beber es un derecho fundamental y por ello la policía Ñ los está buscando. Si a alguno les cogen, no permitiremos que la lista de Represaliadas y Represaliados aumente.
  • Icona del comentari de: Anònim a agost 29, 2021 | 19:16
   Anònim agost 29, 2021 | 19:16
   pues q lo paguen como todo el mundo

Nou comentari

Comparteix