Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reobren les 9 sales d’estudi de Barcelona
  • CA

Les 9 sales d’estudi de Barcelona reobren aquest dilluns 31 d’agost. Estaran operatives de dilluns a dijous en un horari de vespre una mica més avançat de l’habitual: de 20:30h a 23:30h. La sala d’estudi Vila de Gràcia canvia d’ubicació i temporalment es trasllada a l’Espai Jove La Fontana. La resta d’espais són dins les biblioteques Josep M. Ainaud de Lasarte (Sagrada Família), Mercè Rodoreda (Guinardó), Can Fabra (Sant Andreu), Manuel Arranz (Poblenou), Vapor Vell (Sants), Joan Maragall (Putxet), Montserrat Abelló (Les Corts) i Nou Barris (La Guineueta).

Fins al 26 de setembre, dues de les sales (Vapor Vell i Sagrada Família) obriran també els dissabtes de 16 a 20 h i els diumenges d’11 a 14 h i de 16 a 20 h, com han fet durant els caps de setmana d’agost. A partir de llavors, tornaran a fer el seu horari habitual de cap de setmana: els diumenges d’11 a 14 h i de 16 a 20 h (Vapor Vell) i els diumenges de 16 a 20 h (Sagrada Família).

Per mantenir les mesures de seguretat, les sales obren amb un aforament limitat al 50%. Es pot consultar la disponibilitat d’espais lliures a qualsevol de les 9 sales en d’un mapa online actualitzat a temps real.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa