Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quim Torra apadrina la presentació d’un llibre solidari a Barcelona
  • CA

El president inhabilitat Quim Torra és un dels quatre coautors que apadrinaran la presentació del llibre solidari Confinats (Viena Edicions, 2020), recull de 100 relats personals sobre el confinament de primavera coordinats pel periodista Josep Maria Vallès. L’acte tindrà lloc el proper 13 de gener a la Casa del Llibre (Rambla Catalunya 37) de Barcelona.

Compartiran protagonisme amb Torra l’empresària Imma Amat, la flautista Elisabet Franch i el periodista radiofònic Jofre Llombart. Els beneficis de la venda del llibre es destinen a la Marató de TV3, que fins al 30 de març seguirà recollint donatius per finançar la investigació mèdica sobre la Covid-19.

Al llibre hi han participat persones molt diverses: mestres, esportistes, empresaris, polítics, comerciants, advocats, estudiants, periodistes… Sense ells, no hi hauria llibre!”, explica al TOT Barcelona el coordinador de la publicació, Josep Maria Vallès. L’acte comptarà, a més del testimoni dels 4 coautors, amb la projecció d’un vídeo en què 9 rostres molt coneguts fan d’ambaixadors de Confinats. Gemma Mengual, Mònica Terribas, Joan Pera o sor Lucía Caram són alguns d’ells.

Confinats reuneix el testimoni de 99 persones i una entrevista a una infermera de la Unitat d’Urgències de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Sorgeix de la iniciativa de Vallès a l’inici de la quarantena d’obrir el seu blog particular a tothom qui volgués compartir les seves reflexions durant els dos mesos d’aïllament a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa