Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 26 i 27 de març
  • CA

L’últim cap de setmana de març de 2022 és primavera de ple dret, però qui ho diria, perquè el bon temps es farà de pregar una mica més. Tot i així, l’agenda de Barcelona ofereix plans a cobert ideals per als dies de pluja o fred, que permeten igualment aprofitar l’àmplia oferta cultural i d’oci de la capital catalana.

A continuació recomanem 6 plans de cap de setmana per gaudir d’un dissabte i un diumenge molt complets, del matí a la nit.

Dissabte 26 al matí

Per començar bé el cap de setmana, una bona opció és escalfar les cames amb un itinerari pels turons de Gràcia. El MUHBA ofereix a les 10:30h la ruta guiada Gràcia 1900. L’aparador burgès d’un barri obrer, que ressegueix l’entorn del Park Güell i rememora els anys en què acollia tant l’esbarjo obrer com l’esclat de segones residències burgeses. La passejada continua per l’antiga Vila de Gràcia, a la recerca de cases centenàries i traces dels conflictes que vivia la ciutat fa un segle. Cal reserva prèvia i costa dos euros per persona.

Dissabte 26 a la tarda

Tarda de shopping a Sarrià amb la primera edició del Zoco Market del 2022. Unes 25 parades ompliran el local de Talento Studio (plaça de Sant Vicenç de Sarrià 8) amb exclusives creacions de marques locals de roba, joies i decoració, així com també parades d’alimentació i art. Dura tot el cap de setmana, obre d’11h a 20h i l’entrada és gratuïta. La vessant solidària la posen les nines de dolls4girls, que es venen a 15 euros per recollir donatius per a infants vulnerables.

Dissabte 26 a la nit

Barcelona celebra el seu festival d’Eurovisió particular aquest dissabte nit a la Sala Apolo, amb un concert on hi haurà la representant espanyola Chanel Terrero, que actuarà amb el seu ja conegut SloMo. La festa Barcelona Eurovision Party s’avança al festival -que té lloc al maig a Torí- amb els representants de fins a 20 països diferents. L’organitza Menuditas Factory, que són artífex d’altres festes sonades a la ciutat com Ravalada/Dragalada, Dale Dance Club o Ave Sangria.

Diumenge 27 al matí

El Museu Etnològic i de les Cultures del Món proposa una activitat familiar que seduirà als més petits de casa, a partir de 6 anys d’edat. Preparats, llestos, jocs! és una activitat de 90 minuts a la seu del museu a Montjuïc, que explica com jugaven els nens i les nenes de fa molts anys i com es juga a altres llocs del món. Els participants ho descobreixen mentre van buscant joguines pel museu. A les 12h, amb reserva prèvia i entrada a dos euros.

Diumenge 27 a la tarda

Un gran pla per als diumenges és visitar el CosmoCaixa, que obre els 7 dies de la setmana de 10h a 20h. A més aquest març ha estrenat l’exposició El Sol. Vivint amb una estrella, coorganitzada amb el Science Museum de Londres. La visita està inclosa amb l’entrada al museu (6 euros) i revela tots els secrets de l’astre rei a través de més de cent objectes que mostren alguna vessant de la relació de la Terra i el Sol. Les civilitzacions més antigues ja l’estudiaven i encara avui la ciència té interrogants per resoldre sobre la nostra principal font de llum, calor i vida.

Diumenge 27 a la nit

Per rematar el cap de setmana amb un final d’alçada, res millor que envoltar-se del millor modernisme. La visita nocturna La Pedrera Night Experience proposa cada dia a partir de les 19h redescobrir la icona de Gaudí de nit, en grups reduïts i amb guia. Un itinerari inicial permet entrar a espais singulars com el pati de les flors i de les papallones o l’àtic de la balena (situat a les golfes), fins arribat al terrat dels guerrers -dit així per la forma de les xemeneies- on un videomapping fa viatjar els assistents a l’origen de la vida. Amb projeccions als badalots, il·luminació especial i banda sonora!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa