Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Primera cursa amb distanciament físic entre els participants a Barcelona
  • CA

Barcelona acollirà aquest diumenge l’esdeveniment 123 a Remontar Barcelona, la primera prova esportiva que se celebra als carrers de la ciutat després de l’estat d’alarma pel coronavirus, ha informat l’Ajuntament de la capital catalana aquest dimarts en un comunicat. L’esdeveniment popular consistirà en una prova multidisciplinària (natació, ciclisme, cursa a peu i ciclisme de sala) i aplicarà totes les mesures de seguretat i de salut pública requerides. Així, el participant triarà quan farà la sortida i en quines modalitats concorrerà.

La nedadora Mireia Belmonte, l’exciclista Miguel Induiran i l’atleta i campió del món de marató Martín Fiz seran els ambaixadors de l’esdeveniment i, en ell, es preveu una participació de 600 atletes.

La inscripció dels participants és solidària i es destinarà íntegrament al projecte Fundació Amics de l’Hospital de la Mar i a l’equip de recerca encapçalat pel cap de la Unitat Covid-19 de l’Hospital de la Mar, el doctor Robert Güerri.

Les mesures sanitàries consistiran en distanciament social entre els participants, gel higienitzat en tots els segments, lliurament de màscara en cada segment per a usar en el temps d’espera, ‘staff’ equipat amb els elements de seguretat necessaris i guarda-roba disponible en cada sortida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa