Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El primer parc temàtic de realitat augmentada aterrarà a Barcelona
  • CA

Metaofix, la primera agència d’assessorament i introducció al Metavers que es va presentar a Espanya al començament de febrer, ha creat el seu primer i ambiciós producte anomenat Metapark. Es tracta d’un parc temàtic especialitzat en realitat augmentada, que estarà situat al Parc del Montnegre i el Corredor, a només una hora de Barcelona i en una finca de 300 hectàrees. De moment, serà el primer parc temàtic d’aquestes característiques a Europa que ja es podrà visitar aquest estiu.

“Metaofix treballa des de fa mesos amb OVR el Metavers descentralitzat líder mundial en realitat augmentada”, subratlla l’empresa en un comunicat. Metapark ZOO serà la primera de les temàtiques dedicades a la fauna salvatge. L’experiència proposa una passejada real per la finca interactuant amb animals salvatges de diversos continents gràcies a l’ús de les ulleres de realitat augmentada.Però és clar, res no és real!

Els animals estan recreats virtualment de manera hiperrealista. “Per aconseguir-ho el departament de R+D de Metaofix ha comptat amb un equip de dissenyadors i desenvolupadors 3D i col·labora amb els millors estudis nacionals i internacionals danimació que utilitzen les mateixes tècniques de modelatge i animació que les grans produccions de Hollywood”, expliquen en un comunicat.

Aquest estiu es començaran a oferir al públic els primers tours d’una durada aproximada de 1.30h, durant els quals els visitants podran viure aquesta experiència tan impactant i única gràcies al renderitzat a temps real. La pàgina web de Metapark estarà a punt a l’abril, mentre que el parc s’obrirà al juliol i les entrades es podran comprar des de l’app de Metapark i, possiblement, des d’altres plataformes de venda.

Més endavant, el parc temàtic preveu oferir altres experiències relacionades amb els dinosaures, per exemple.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa