Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Primavera Sound organitzarà la cloenda del Mobile alternatiu
  • CA

El festival Primavera Sound s’encarregarà de la sessió musical de la festa de clausura del Tech Spirit Barcelona, que se celebrarà dimecres al Palau Sant Jordi. En un comunicat aquest dissabte, l’Ajuntament de Barcelona ha explicat que l’acte de clausura constarà d’un sopar, que estarà organitzat pel consistori i obert a 1.300 assistents a les jornades sobre tecnologia i emprenedoria.

L’esdeveniment començarà a les 20.00 hores i continuarà després del sopar fins a les 23.00 amb la sessió musical, en què actuaran Guille Milkyway, La Casa Azul i Miqui Puig.

El consistori ha destacat que el Tech Spirit Barcelona és “una iniciativa espontània que ha sorgit després de la cancel·lació del 4YFN i el Mobile World Congress”, que han organitzat juntament amb Barcelona Tech City, la Generalitat, el Govern central, Acció, Barcelona Serveis Municipals, Barcelona Activa, Mobile World Capital Barcelona, el Consorci de la Zona Franca i la Cambra de Comerç de Barcelona.

El Tech Spirit Barcelona reunirà activitats i conferències sobre emprenedoria entre el diumenge 23 i el dijous 27, i l’organització ha assenyalat que “no pretén ser alternativa ni substituir altres esdeveniments”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa