La cadena nordamericana de pollastre fregit Kentucky Fried Chicken és per tot arreu a casa nostra. Nascuda el 1952 a Louisville, Kentucky, compta amb una vintena d’establiments a la ciutat, ubicats especialment en centres comercials però també al centre. Fins ara, ha estat el rei del pollsatre fregit, però una altra marca ha aterrat a Barcelona amb la intenció d’expandir-se i fer-li la competència.

És tota una icona del menjar ràpid nord-americà, però pot conegut a casa nostra (a Madrid ja té presència), es tracta de Popeyes, cadena de restauració oberta a Louisiana (EUA) el 1972. El seu primer restaurant a la ciutat ja ha obert portes i està situat a l‘avinguda Josep Tarradellas, 138. La incursió de Popeyes a Catalunya només té un precedent: Reus. Popeyes té més de 3.600 restaurants a tot el món.

Entrada al local de Popeyes de Barcelona POPEYES

Segons ha explicat Restaurant Brands Iberia, l’empresa propietària de la marca, Popeyes ofereix “sabors típics de Louisiana, on es cuina respectant la riquesa i barreja de sabors herència de la seva història multicultural”, i afegeix que la seva oferta de productes està basada en una “recepta secreta de diferents espècies que li confereix el sabor diferencial al pollastre, que posteriorment es marina durant dotze hores i es prepara i arrebossa a mà”.

El nou establiment té més de 400 m2 dinterior dividits en dues plantes i la terrassa, amb una capacitat per a 94 clients a l’interior i 12 a la terrassa, i una zona doci infantil. A més, treballa per tenir a punt el servei a domicili amb una plataforma de repartiment pròpia. A més de Popeyes, Restaurant Brands Iberia també té els drets d’explotació per a Espanya i Portugal de Burger King i la cadena de cafeteries canadenques Tim Hortons. És per això que l’estètica del local recorda tant a la cadena d’hamburgueses rival de McDonalds.

Nou comentari

Comparteix