Diumenge és dia de descans. De sortir a dinar o de mandrejar a casa. I els pollatres a l’ast semblen dissenyats especialment per un diumenge. Per això us suggerim alguns dels millors locals de la ciutat per comprar-ne o per menjar-vos els als seus locals.
Can pollastre: ubicat a l’Eixample (Villarroel, 136 ), ofereix un pollastre amb un regust de llimona i espècies, que es pot completar amb una ració de braves, cargols i croquetes.
Rostisseria Urgell: Situat al carrer Sant Jaume, 12, aquest local té una especialitat, pollastres amb un toc de conyac.
Chickoa: A Comte Borrell, 85, va obrir en plena pandèmia el novembre del 2020, uns valents que ofereixen pollastre de l’Empordà rostit amb diversos vins.
A pluma: Carrer Santaló, 39; Rec Comtal, 7 ; Carrer Gran de Gracia, 7 . Amb tres locals, s’ha convertit en un punt de referencia a tota la ciutat quan es parla de pollastre a l’ast. Elaboren pollastre groc català amb una màquina especial, i suggereixen amanir-lo amb curry vernell.
Els pollos de Llull: Nàpols 272 i Ramon Turró 13. Pollastres super econòmics, per 6.80 euros i fins a 10 euros, cruixents i daurats que es poden acompanyar de patates fregides o amanida. Una opció econòmica però bona per als qui vagin més justos.
La Turuleca: situat al carerr d’Arizala, 5, aquest local és molt popular sobretot entre la comunitat de l’Uruguai, però també molts barcelonins gaudeixen dels pollastres cruixents i les exquisides patates fregides que els acompanyen.
Taberna del cura: Gran de Gràcia, 83. Tenen fins a tres tipus de pollastre: de corral, a l’ast i el conegut “pollo tomatero” picant. Els preus, raonables, entre 8 i 12 euros.
Aquests són alguns dels millors locals per menjar un bon pollastre el cap de setmana, amb preus que van des dels 6.80 euros fins als 26 euros. Això sí, gairebé tots funcionen amb encàrrec per evitar cues a l’hora punta de migdia.